Baldur's Gate 3 silah ve ekipman mantığı nasıl işliyor?

pilotds

Hectopat
Yer
Edirne
Daha fazla  
Oyunu bugün oynamaya başladım 3 saat falan oynadım aktı gitti oyun bayağı güzeldi ama işlediği mantığı çözemedim. Başta bana 2 tane karakter yaptırdı ama hep ilk yaptığım karakteri görüp durdum. Tüccarlardan cesetlerden falan itemler aldım ama diğer grup arkadaşlarıma o silahları koyduğumda hasarları düşüyordu zırhı taktığımda kırmızı bir yazı geliyor ekrana oyunu öğrenebileceğim bir öğretici var mı ya da ilerleyen saatlerde oyunu anlayabilecek miyim ilk defa böyle bir oyun oynuyorum ve beni çok sardı bırakmak istemiyorum.

Verdiğin silah kullanan karaktere uygun olmalı hangisini kullanabileceği yazar, herkes ağır silah ve ağır zırh giyemez, yaptığın ikinci karakterle ileride tanışacaksın. Can sungurun güzel bir serisi var oradan takip edebilirsin ( umarım ana karakteri Fighter'ya da Paladin açmışsındır yeni başlayan birine onları tavsiye ederim genelde )

Hocam insan savaşçı açtım çift elli o karakterin silah koyma yerinde silahlar gözüküyor ona göre koyuyorum gene olmuyor.

Hocam insan savaşçı açtı çift elli o karakterin silah koyma yerinde silahlar gözüküyor ona göre koyuyorum gene olmuyor.

İyi Fighter açmışsınız, iki elli silah kullanma yeteneği açarsanız büyük silahları iki elinize birer silah şeklinde alabilirsiniz ( iki elle kullanılan dev silahlar hariç ) ama tavsiye etmem o karaktere en uygunu dev silahlardır. Her silahı kullanabilir sizin karakter, diğer karakterlerde de silahlar gözükür ancak eline alınca uyarı çıkar bu karakter bu silahı kullanamaz diye, ayrıca altında da yazar. Karakterine uygun bir silah vermelisiniz karakter kağıdından sınıfına bakabilirsiniz, her sınıfın kullanabileceği ekipmanlar farklı. Ayrıca bir diğer tavsiyem karakter gerekli Level'e geldiğinde hazır cevap aksiyonunu açın ilk. Bir de sık sık save alın F5'e basarak, istemediğiniz bir seçim yapıp yanlışlıkla savaşa girme riskine karşı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…