Baldur's Gate 3 Troy ile alınamıyor

kaan27

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam. Baldur's Gate 3 almaya karar verdim ama oyun için yeterli para olan kart Troy. Kart belediyenin verdiği ve Steam'de troy geçmiyor. Alternatif platform öneriniz var mı?

Arkadaşlar selam. Baldur's Gate 3 almaya karar verdim ama oyun için yeterli para olan kart troy. Kart belediyenin verdiği ve Steam'de troy geçmiyor. Alternatif platform öneriniz var mı?

• E-pin satan sayfalardan veya e-ticaretlerden Steam cüzdan kodu alabilirsiniz.
  • Papara veya Nays'da hesap açarak paranızı oraya atıp oradan alabilirsiniz. (bu işlemi yaparsanız, bu iki yerinde Steam için geri ödeme kampanyası var. Yani, oyunu mevcut fiyattan daha ucuza alabilirsiniz)
  • Bir arkadaşınıza para gönderin ve arkadaşınızda sizin yerinize oyunu size satın alsın veya hediye etsin.
bakındığım kadarıyla oyunun Steam anahtarını satan bir göremedim.​

Troy kart ile alışveriş yapmak cidden sıkıntı her yerde alışveriş yapılmıyor. İçeride ki parayı çekebiliyorsanız çekin papara, nays gibi uygulamalara aktararak harcama yapın ya da forumda indirimli oyun satan arkadaşlar var onlardan da alabilirsiniz ikinci el kategorisinde.

Troy kart ile alışveriş yapmak cidden sıkıntı her yerde alışveriş yapılmıyor. İçeride ki parayı çekebiliyorsanız çekin papara, nays gibi uygulamalara aktararak harcama yapın ya da forumda indirimli oyun satan arkadaşlar var onlardan da alabilirsiniz ikinci el kategorisinde.
paşa paşa gittim atm den parayı çektim banka kartıma yatırıp aldım

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı