Baldur's Gate 3 Türkçe nasıl yapılır?

Berk Karakaş

Zeptopat
Daha fazla  
Baldur's Gate 3 korsan indirdim. Oyun içinde dil seçeneği yoktu. O yüzden biraz araştırdım. Localizationdaki metin dosyasındaki English yerine Turkish yazdım ama bir şey değişmedi. Sonra dosyalar arasındaki Turkish dosyasını English dosyasıyla değiştirdim bu sefer de her yerde not found yazıyor. Ne yapmalıyım?

Araştırdığım her yerde benim yaptığım gibi yapıyorlar. Oyunun Steam versiyonunda bile dili optionsdan değil Steam'in arayüzünden değiştiriyorlar. Oyunun içinde olduğundan emin misin?

Son düzenleme:
Artı -1 Eksi
1 haftadır şu konuları açmakla uğraştığın kadar gidip en son güncel oyunun korsan sürümünü indirip Türkçe oynayabilirdin. Hayır bu konular nasıl onaylanıyor anlamıyorum. Arkadaş oyunu korsan indirmiş ve yardım istiyor ama sözde forumda yasaktı. Zaten konuyla ilgili de kimse yardım edemez. Gitmişsin oyunun ilk çıkan erken erişim sürümünü falan indirmişsin herhalde. Erken erişim sürümünün bile ortalarına doğru resmi dil destek gelmişti.

Son düzenleme:
1 haftadır şu konuları açmakla uğraştığın kadar gidip en son güncel oyunun korsan sürümünü indirip Türkçe oynayabilirdin. Hayır bu konular nasıl onaylanıyor anlamıyorum. Arkadaş oyunu korsan indirmiş ve yardım istiyor ama sözde forumda yasaktı. Zaten konuyla ilgili de kimse yardım edemez. Gitmişsin oyunun ilk çıkan erken erişim sürümünü falan indirmişsin herhalde. Erken erişim sürümünün bile ortalarına doğru resmi dil destek gelmişti.

1733704946163.png

Bak kardeşim 1550 saatim var, oyun orijinal. İlk günden beri dil ayarları asla ayarlardan değiştirilmedi bende. Localization klasöründen eski usul dosya değiştirerek. Steam menüsünden Türkçe seçerek hep dili değiştirdim. Böyle bilmiş bilmiş yazmışssın bir de. Utanır mısın? Sanmam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı