Steam Baldur's Gate 3 ve Rust indirime girer mi?

lablanca

Decapat
Daha fazla  
Biliyorsunuz yaklaşık 9 gün sonra Steam'e büyük indirim gelecek. Bu indirimlerde Baldur's Gate 3 ve Rust indirime girer mi? Daha önce bu türde bir oyun oynamamış olarak başlangıç olarak Baldur's Gate 3 tercih edilirse sorun yaşanılır mı?

İndirim olsa nolur ki, zaten dolara geçip sı... batırdı herşeyi Steam.
Rustta grubun yoksa eziyet çektirirler adama, BG3 daha iyi hiç değilse single player.

İlkbahar indirimlerinde gireceğini düşünüyorum.

Daha önce bu tarz az bir şey Divinity'nin son oyunu oynamıştım az biraz multiplayer olarak ve pek sarmamıştı-anlamamıştım. Baldurs Gate 3'e başladım ve soluksuz oynadım. Şimdi aradan birkaç ay geçti tekrar başladım ve yine soluksuz oynuyorum çok bağımlılık yapıyor. Oyun oynamayı pek sevmiyorum bu ara özellikle hiçbir oyun ilgimi de çekmiyor ama bu oyun bambaşka bir şey. Tabi kişiden kişiye de değişir. Benim gözümde şu an hikaye her tercihte farklılaşabildiği için 10-15 defa farklı karakterlerle farklı seçeneklerle oynanabilecek bir oyun. Oyunu bana kalırsa bir şekilde deneyin, duruma göre mutlaka satın alın keza aylar önce oynadıktan sonra gelen güncellemelerle oyun gene başka bir boyuta taşınmış ve güncelleme almaya devam ediyor. Üstelik bazı bugları da düzeltiyorlar, satın almadan oynanacak oyun değil.

Bazı kişiler vur kır parçala yaparak oynamış oyunun yarısını diyaloğa girmeden direkt fight'a girip öldürdüğü için sürekli hikayeden koparıp yok etmiş bu yüzden beğenmemiş. Oyun aksiyon oyunu değil, uzun uzun metinler okuyacağınız zaman zaman interaktif film'e dönen bir oyun. Ayrıca türünün en farklı ve tek örneği, diğerleriyle kıyaslanamayacağını düşünüyorum. Beğenmeme ihtimaliniz de çok yüksek nasıl oyunlar oynamak istediğinize bağlı olarak yani. RDR2'yi çok beğenen ama çoğu zaman sıkıcı ve angarya olduğunu düşünen birisiyim bu oyun content'e boğuyor herkes sevmeyebilir ki beni de nadiren bayıyor

Olur da indirime girme söz konusu olursa (25 dolara düşerse) kesinlikle alacağım. Onun harici şansımıza düşmezse kendimi zihinsel olarak hazırlayıp 35 dolar verip oynayacağım. Yorum için teşekkürler

İlkbahar indirimlerinde gireceğini düşünüyorum.
Rust mu Baldur's Gate 3 mü?

Baldur's Gate 3 en son %10 indirime girmiş hiç girmese daha iyiymiş büyük ihtimalle bu sefer belki oyun çıkalı üstünden zaman geçtiğinden indirim oranını arttırabilirler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…