Baldur's Gate 3 vs Divinity

Anrwqq

Hectopat
Daha fazla  
Baldur's Gate 3 mü Divinity: Original Sin 1 Enhanced Edition ve 2'yi mi alayım? Hangisi sizce daha çok sarar ve daha çok oynayabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Baldur's Gate 3 oynadıktan sonra divinity serisi sarmayabilir. Bence divinity 1-2'yi alın, Baldur's Gate 3'ü indirime girince alırsınız. 3 oyun da efsane.

Baldur's Gate zam gelecek diye duydum divinity i alırsam Baldur's Gate 3'ü almayı düşünmüyorum o yüzden ikisinden birini alacağım sadece sence değer mi o kadar para farkına.

Senaryo, sunum kalitesi ve combat olarak BG3 çok daha iyi ama fiyat farkına değer mi bilemedim.
hiç hayatımda sıra tabanlı savaş oynamadım ama rpg çok severim yorumlarda gördüğüm kadarıyla sıra tabanlı savaş sevmeyenlerde oyunu çok seviyolarmış sence gerçekten okadar güzelmi birde dnd bilmeyenler zorlanıyor diyolar dnd ne oluyor

DnD şansa dayalı bir sistem. Yaptığın konuşmalarda, saldırılarda, savunmalarda, arka planda zar sistemi devreye giriyor. Verdiğin hasarı atılan zar ve yetenekler belirliyor. Mesela 20 üzerinden 1 atarsan ıskalarsın, saldırıya kurtarma atışı yapamazsın, diyalog başarısız olur, tespit edemezsin vs. 20 atarsan kritik hasar verirsin, diyalogda farklı seçeneği açarsın gibi gibi. İlk kez bu sistemde oynayanlar için karışık gelebillir, ben başlangıçta rehberlerden yardım almıştım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı