iki oyun 270 tl ama baldurs gate 800 tl gerçekten değermi o fiyataBaldur's Gate 3
Baldur's Gate 3 oynadıktan sonra divinity serisi sarmayabilir. Bence divinity 1-2'yi alın, Baldur's Gate 3'ü indirime girince alırsınız. 3 oyun da efsane.
Senaryo, sunum kalitesi ve combat olarak BG3 çok daha iyi ama fiyat farkına değer mi bilemedim.Baldur's Gate zam gelecek diye duydum divinity i alırsam Baldur's Gate 3'ü almayı düşünmüyorum o yüzden ikisinden birini alacağım sadece sence değer mi o kadar para farkına.
hiç hayatımda sıra tabanlı savaş oynamadım ama rpg çok severim yorumlarda gördüğüm kadarıyla sıra tabanlı savaş sevmeyenlerde oyunu çok seviyolarmış sence gerçekten okadar güzelmi birde dnd bilmeyenler zorlanıyor diyolar dnd ne oluyorSenaryo, sunum kalitesi ve combat olarak BG3 çok daha iyi ama fiyat farkına değer mi bilemedim.
Eski oyunları oynamadiysaniz ya da dnd ile ilgili hiç bilginiz yoksa sevemeyebilirsiniz oyunu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.