Baldur's Gate 3'de 174 saat sinematik olacak

Sinematikler yüksek kalite olacak diye bir gereksinim yok. Tepeden gösterip bir iki karakter hareketi ile seslendirme ve tamamdır, 174 saat.

Muhtemelen her seçim için olmasa da farklı seçimler için o an ve ileride farklı sinematikler olacaktır. Yani bir gameplay içerisinde 174÷4 yani yaklaşık 40 50 saatlik sinematik bekliyorum ben. Bu bile fevkalede tabiki.

Sinematikler yüksek kalite olacak diye bir gereksinim yok. Tepeden gösterip bir iki karakter hareketi ile seslendirme ve tamamdır, 174 saat.
Hocam larian studiosun oyunlarını oynamadığınız ne kadar belli şu an ki hali bile taş gibiyken tam sürümde sinematiklere iyi bakın derim.

Gerçek bir rpg olduğunun bir kanıtı daha.

Acaba oynayanların ne kadarı oyunu bitirebilecek?
Ben bitiriceğim muhtemelen. 32 saat sadece 1. bölüm için oynamışım.

Bu oyun Türkçe olmasaydı, bu kadar sevemezdim muhtemelen. Diyalogları da bir yere kadar çevirirsin. Türkçe altyazı nimet.

Hem de Türkçe! Bu oyunu zamdan önce almak yaptığım en iyi şeylerden biri oldu. Bu seneki en büyük hypeım BG 3 için. Birkaç aylığına "Life off BG 3 on" olacak gibi.

Hocam larian studiosun oyunlarını oynamadığınız ne kadar belli şu an ki hali bile taş gibiyken tam sürümde sinematiklere iyi bakın derim.
Doğru, biraz bakmıştım divinity original sin 2'ye ama rastgele yağma sistemini beğenmemiştim. Ama çok CRPG oynadım ve çoğunluğunun sinematikleri öyle. Maalesef bakamayacağım çünkü sistem yok bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…