Baldur's Gate 3'e nasıl başlanmalı?

Lethexw

Femtopat
Katılım
22 Kasım 2024
Mesajlar
26
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar baslikta belirttigim gibi oyuna ilk defa giriyorum, daha once oynamadim boyle oyun. Kasiften başlayayım dedim, hikaye o sanirim. Bir baktim bir suru karakter var, bazilarinin irki falan degisiyor. Hangisini secip ne yapmaliyim? Onerisi olan var mi?
 

Dosya Ekleri

  • Screenshot_2.png
    1,8 MB · Görüntüleme: 68
Her hazır karakterin kendine has hikayesi var bunu belirttikten sonra en kolayı bana göre savaşcı.
 
Bu companionları sen ekibine katabiliyorsun, onların hikayeleri de beraberinde geliyor. Onlar olarak oynarsan daha farklı bir deneyim oluyor. Direkt kendi karakterini açabilirsin, sonra sınıfını vs. değiştirebiliyorsun zaten.

Büyücü, ikna yeteneği yüksek, lockpick yeteneği yüksek bir karakteri ilk oynayışında oynarsan ki bu setupı ustalaştırman biraz vakit alır ama rahat oynarsın. Öteki türlü lockpick attırmak için karakter değiştir, güç ile korkutmak için başka karaktere geç diyaloğu onunla yap gibi şeyler biraz sıkabilir başlangıçta seni.
 
Çok iyi bir RPG olduğu için kendi karakterini yapmanı öneririm. Aksiyon RPG oyunlarda zaten kahramanların(Geralt, Kratos, Kassandra vs.) hikayelerini sıkça oynadık.

O hazır görünen karakterlerin çoğunu da yoldaş olarak yanınıza alacaksınız zaten. Sonraki oyunlarınızda sevdiğiniz bir yoldaşınızla new game yapabilirsiniz.
 
Sag olun az cok oynadim bir seyler yaptim da merak ettigim bir şey var cozemedim onu. Duzenbaz açtım ben bu iki skili kullanirken iste yok avantaja sahip degil veya surekli silah dezavantaj tarzi seyller yaziyor neredeyse tum skillerimde elimde de hancer ve arbalet var avantaj dedigini düşündüm ki belki diger karakterlerle bir debuff uygulayip sonra vurabilirim ama bu iki skili bir turlu vurduramadim.
 

Dosya Ekleri

  • ssssss.png
    91,2 KB · Görüntüleme: 54
Hatırladığım kadarıyla rogue'da saklanmış haldeyken veya düşman sizi göremezken avantaj oluyordu, belki sizin içinde öyledir. Savaşa girmeden Shift+C tuşu ile gizlenmeyi deneyin sonrasında arbalet ile saldırırken avantaj çıkacaktır diye tahmin ediyorum.
 
Auberon'u dediği gibi Astarion veya Düzenbaz karaktarlerde gizlenmişken oldukça avantajlı oluyor. Öyle ki ben oynarken tüm kritik vuruşları bu karakter yapıyordu.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…