Baldur's Gate 3'e verilen paraya değer mi?

woodythepecker

Picopat
Daha fazla  
Baldur's Gate 3 almak istiyorum ancak bu kadar detaylı bir oyunu layığıyla oynayabilir miyim bilmiyorum. Vereceğim paraya değer mi sizce? Ve öncesinde 1. ve 2. oyunu oynamam gerekir mi?

Baldur's Gate 3 almak istiyorum ancak bu kadar detaylı bir oyunu layıkıyla oynayabilir miyim bilmiyorum. Vereceğim paraya değer mi sizce? Ve öncesinde 1. ve 2. oyunu oynamam gerekir mi?

Hocam oyun çok iyi ve bu türe uzak veya yakın olman bu zevki değiştirmiyor oyun çok güzel bir şekilde öğretiyor sana birçok türe uzak arkadaşım bu oyun sayesinde bu türe ısındı 2K verilir mi sorusuna gelince bence hiçbir oyuna 2K para verilmez biz de arkadaşlarla crack oynamıştık.

Baldur's Gate 3'ü genel olarak tek seferde layığı ile oynamak mümkün değil zaten oyunu 3 kere falan farklı seçimler ile bitirince çoğu ana değişikliği görmüş oluyorsun. Türe giriş için de oldukça basit bir oyun verdiğin parayı sonuna kadar hak eder.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-01-27 102424.png
    Ekran görüntüsü 2025-01-27 102424.png
    93,2 KB · Görüntüleme: 54
Önceki oyunlardan sadece birkaç tanıdık yüz bulunuyor sırf onlar için ilk oyunları oynamana gerek yok, bu paraya hiçbir oyun değmez diyorum fakat bu oyun bir şaheser olduğu için kesinlikle denenmesi lazım, herkese hitap eden bir tür değil, benim ilk sıra tabanlı oynadığım (ve son) oyun BG3 oldu buna rağmen çok kolay adapte oldum.

Son düzenleme:
Önceki oyunlardan sadece birkaç tanıdık yüz bulunuyor sırf onlar için ilk oyunları oynamana gerek yok, bu paraya hiçbir oyun değmez diyorum fakat bu oyun bir şaheser olduğu için kesinlikle denenmesi lazım, herkese hitap eden bir tür değil, benim ilk (ve son oyun BG3 oldu buna rağmen çok kolay adapte oldum.

Ben bg 3 ten sonra gidip ilk oyunları da oynadım grafik konusunda beni bayar ve oynayamam sanmıştım fakat gerçekten tür hoşuna gittiğinde gideri olan oyunlar onlarda.

Baldur's Gate 3 almak istiyorum ancak bu kadar detaylı bir oyunu layıkıyla oynayabilir miyim bilmiyorum. Vereceğim paraya değer mi sizce? Ve öncesinde 1. ve 2. oyunu oynamam gerekir mi?

Dostum çok para bence paylaşımlı hesap alıp bir kere dene oynamaya çalış seversen hesabına alırsın bence.

İndirime girsin öyle alıp bir dene hocam. Oyun son yılların bana göre en iyi oyunu ama oynanışından ötürü herkesin hoşuna gitmeyebiliyor. Malum ekonomik durumlarda belli olduğundan eldeki parayı riske atmaya gerek yok. İndirim beklemek çok mantıklı olacaktır.

Ben bg 3 ten sonra gidip ilk oyunları da oynadım grafik konusunda beni bayar ve oynayamam sanmıştım fakat gerçekten tür hoşuna gittiğinde gideri olan oyunlar onlarda.
Hocam ilk oyunu denedim ancak biraz sıkıntı yaşadım. Karakterler çok kolay ölüyor. Madenlere gittim, oradaki demir sıkıntısını çözmek içindi sanırım, karakterlerin ikisi öldü sinirlenip sildim.

Hocam ilk oyunu denedim ancak biraz sıkıntı yaşadım. Karakterler çok kolay ölüyor. Madenlere gittim, oradaki demir sıkıntısını çözmek içindi sanırım, karakterlerin ikisi öldü sinirlenip sildim.

Kral zaten zevki de orada ortaya çıkıyor tabii ki bg 3 kadar taktiksel değil BG1 ama bu oyunlarda her şeyi hesaba katman gerek partini sınırını tamamıyla doldur ve bunları iyi değerlendir yani gidip te 5 tane Warrior koyma 2 Warrior 2 sorcerer 1 Archer olarak dizebilirsiniz bu büyücülerden ilki savaş büyüleri üzerine uzman olsun diğeri destekleyen koruyan ve iyileştiren büyüler yapsın bunlara dikkat ederek oynayın çok zevk alırsınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı