Hocam oyunda keşif çok önemli kilitli kapılar tuzaklar sandıklar bunlar için en önemli özellik çeviklik el becerisi bunlar için takıma bir tane düzenbaz eklersen çok rahatlarsın aynı zamanda araklama yeteneğiyle hiçbir zaman para sıkıntısı da yaşamazsın, diyaloglar çok önemli diyaloglar sayesinde bazen görevlerde yardım alırsın bazen düşmanlarını birbirine kırdırırsın bazen casus olup sızarsın burada etkili faktör ikna ve karizma bu konuda en etkili sınıf ozan aynı zamanda sehhar ve paladinde karizma etkeni yüksek sınıflar, ilk aşamalarda büyücüler zayıf fakat act 3 de en ölümcül kısım büyücüler aynı zamanda çok etkili büyüler var alan büyüleri de oldukça hasarlı ben sihirbazları tercih ederim genelde istediğin zaman büyüleri değiştirebilirsin parşömenlerden büyü öğrenebilirsin kuvvet gereksinimi olan karakterler yakın dövüşçüler barbar var paladin var dövüşçü var , barbarlar sadece hasara yönelik paladinler şifa da yapabilir dövüşçüler kendine has saldırı yöntemleri var . Monk hiç oynamadım druid hiç oynamadım onları bilemiyorum.