Baldur's Gate 3'te görevler nasıl alınıyor?

Hocam YouTube'da oynanış videoları var mouse ile karakterleri ilerletiyoruz bu sizi oyundan soğutabilir ve savaş mekanikleri tur tur bu garip gelebilir.

Hocam YouTube'da oynanış videoları var mouse ile karakterleri ilerletiyoruz bu sizi oyundan soğutabilir ve savaş mekanikleri tur tur bu garip gelebilir.

YouTube'da var ama oyunu oradan anlamıyorum mouse ile ilerletmem onemli degil sadece biri bana sesli anlatsin izletsin.

Sonra sarmazsa iade edemem işte sen neden bıraktin.

Etmeyin hocam iade zaten. Bir ara bakarsınız eğer şimdi istemiyorsanız. Ben de dediğim gibi kayboldum oyunda o yüzden biraktim ama emin ol ki tekrar oynayacağim.

Etmeyin hocam iade zaten. Bir ara bakarsınız eğer şimdi istemiyorsanız. Ben de dediğim gibi kayboldum oyunda o yüzden biraktim ama emin ol ki tekrar oynayacağim.

O zaman daha fazla uzatmadan aliyorum kanka

Hiç CRPG oynamadıysan önce Can Sungur'un oynanış videolarını izle 1 2 tanesini sonra giriş.

Hiç crpg oynamadıysan önce can Sungur'un oynanış videolarını izle 1 2 tanesini sonra giriş.

İzledim kankada dedigim gibi cok anlayamadim ama kafama oturdu. En kotu indirimde alirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…