Oyuna yeni başladım başta şu org ile bir de gölge yürek ile tanıştım daha bir o da ilerisinde ise kendi oluşturduğum yoldaşım kapsül içinde duruyordu. Arkadaki butona basınca onu canavara dönüştürdü. Şimdi tuşa basmadan nasıl kurtarabilirim? Böyle bir seçeneğim ya da imkanım var mı? Yoksa oyun neden bana bu karakteri başta oluşturttu?
Ordaki herkesi kurtarabiliyorsun diye hatırlıyorum. Tuşların üstünde serbest bırak, yok et felan yazması lazım. Hatırladığım kadarıyla tuşların üstünde ne yazdığını görmek için beceri kontrolünden geçiyordun.
Ordaki herkesi kurtarabiliyorsun diye hatırlıyorum. Tuşların üstünde serbest bırak, yok et felan yazması lazım. Hatırladığım kadarıyla tuşların üstünde ne yazdığını görmek için beceri kontrolünden geçiyordun.
Ordaki karakteri kendin oluşturduğuna emin misin? Kendi karakterine ek olarak koruyucu diye bir karakter oluşturuyorsun ama bu o değil. Hikayenin ilerleyen bölümlerinde koruyucunla tanışacaksın zaten.
Oradaki karakteri kendin oluşturduğuna emin misin? Kendi karakterine ek olarak koruyucu diye bir karakter oluşturuyorsun ama bu o değil. Hikayenin ilerleyen bölümlerinde koruyucunla tanışacaksın zaten.
Evet koruyucu oluşturdumda. O kapsülde ki oydu ona kensinlikle eminim. Ama dediğim gibi karakteri öldürdüm sonra save geri alıp çözüm aradım. Bulamayınca da öldürmeden devam ettim. Dediğiniz gibi karşıma çıkarsa çıkar öldürmedimde çünkü.