Baldur's Gate 3'ü en uygun nereden alınabilir?

chaturanga

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Baldur's Gate 3'ü Nays'la 700'e alabiliyoruz (100 TL iade ediyor). Daha iyi indirim veren bir yer / yöntem var mı?

Baldur's Gate 3'ü Nays'la 700'e alabiliyoruz (100 TL iade ediyor). Daha iyi indirim veren bir yer / yöntem var mı?

Korsan oynamanız lazım maalesef. İtemsatış'taki hesaplar çalıntı olduğundan elinizden gider. Onları almak yerine korsan oynamak daha iyidir. En ucuz dediğiniz gibi de Nays.

Korsan oynamanız lazım maalesef. İtemsatış'taki hesaplar çalıntı olduğundan elinizden gider. Onları almak yerine korsan oynamak daha iyidir. En ucuz dediğiniz gibi de Nays.

Anladım yok korsan almaktan bahsetmiyorum yasal olarak sormuştum.

Güvenilir bir satıcıdan alırsanız hiçbir şey olmaz. Bu şekilde 7 8 oyun bitirdim tek bir sorun dahi yaşamadım. Offline oyunları paylaşımlı hesap olarak oynayabilirsiniz.

@chaturanga Merhabalar benim steamde bakiyem var fakat nakite ihtiyacım var oyunu 600 tl gibi bir fiyata size hediye edebilirim

Bu işlere yabancıyım tam olarak anlamadım 600 TL verip sizin hesabınızı mı satın alacağım? Ve hesap kütüphanenizde de Baldur's Gate 3'mü ekli?

@chaturanga
Bu işlere yabancıyım tam olarak anlamadım 600 TL verip sizin hesabınızı mı satın alacağım? Ve hesap kütüphanenizde de Baldur's Gate 3'mü ekli?
Hayır Hayır bana İban yoluyla gönderebilirsiniz Ben steamden arkadaş ekleyip sizin kullandığınız hesaba oyunu hediye olarak yollayacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…