Yazının belli bölümlerine katılsam da verilmek istenen ana mesaja katılmıyorum. Yani böyle bir tür için bu kadar uğraşıp, emek veren başka hiçbir firma göremezsin.
Adamlar kendilerine belli bir amaç-hedef koymuşlar ve buna inanarak bir yola girmişler, erken erişimdeki fiyat konusu ise kabul edilebilir bir mevzu, adamlar ne Rockstar, ne Ubisoft, ne de EA kadar büyük imkanlara sahip değiller. Divinity ile belli bir bütçe yakalanmış olsa da, bu türü oynayan kitle ufak bir kitle, o yüzden bütçe konusunda destek aramaları çok normal.
50 saati geçen bir süredir oyunu aktif olarak oynuyorum, FPS düşmesi haricinde bir sorun görmedim(Bu konu benim ekran kartı sürücüleriyle de alakalı olabilir, o yüzden net bir şey diyemiyorum).
Oyun türü sevenler için başyapıt olabilecek, sevmeyenler için "böyle bir oyun türünde böyle kaliteli bir yapım oluyormuymuş" dedirtecek bir potansiyele sahip. Zaman gösterecek.
Yazılarını takip etmesem, "herkesin beğendiğini beğenmeyen klasik hater tiplerden" deyip geçerdim. Ama öyle biri olmadığını düşünüyorum, ya beklentilerin çok çok yüksekti onu veremediği için aşırı tepki veriyorsun, ya da Larian'la aranızda özel bir mevzu var
Özet olarak oyun fiyatını hak ediyor, bütcesi olanlar alabilir, olmayanlar muhtelif yollardan gerekli denemeleri yapıp, alacak imkana eriştiklerine alabilirler.
Bu arada inceleme için teşekkürler.