Çözüldü Baldur's Gate Enchanced Edition LS-0013 hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10
Çözüm
Process Monitor raporunda OpenAL32.dll kaynaklı bir sorun görüyorum. Oyunun dosya konumuna girip "oalinst" isimli .exe dosyasını çalıştırıp tekrar dener misiniz?

Sorun devam edecek olursa C:\Windows\System32\ klasöründeki OpenAL32.dll dosyasını masaüstüne yedekleyip silmeyi deneyin. Sildikten sonra tekrar oalinst.exe dosyasını çalıştırıp tekrar deneyin.
Detaylı şekilde gözlemledim. Bazı anormallikler var,direk epic games ile ilgili. Sanırım epic gamesin, Windows 32 sistemleri bozulmuş sizin bilgisayarda. Oyunu açamamanızın sorunu bu. Bu sorunun net bir çözümü yok. Revo uninstaller ile Epic gamesi her yerden kaldırın, bir dosyası bile kalmasın bilgisayarda. Tekrar indirdiğinizde aynı hatayı alırsanız,formata kadar gider bu iş.

Process Monitor raporunda OpenAL32.dll kaynaklı bir sorun görüyorum. Oyunun dosya konumuna girip "oalinst" isimli .exe dosyasını çalıştırıp tekrar dener misiniz?

Sorun devam edecek olursa C:\Windows\System32\ klasöründeki OpenAL32.dll dosyasını masaüstüne yedekleyip silmeyi deneyin. Sildikten sonra tekrar oalinst.exe dosyasını çalıştırıp tekrar deneyin.

Son düzenleme:
Çözüm

Sorun devam edecek olursa C:\Windows\System32\ klsöründeki OpenAL32.dll dosyasını masaüstüne yedekleyip silmeyi deneyin. Sildikten sonra tekrar oalinst.exe dosyasını çalıştırıp tekrar deneyin.
İşe yaradı hocam teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı