blue box Zeptopat Katılım 29 Aralık 2024 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2024 #21 Abi mobil için de yapar mısınız?
Penetrator God Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Aralık 2019 Mesajlar 11.568 Makaleler 10 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2024 #22 blue box dedi: Abi mobil için de yapar mısınız? Genişletmek için tıkla... Yamanın yapımcısı ben değilim ve farklı bir platforma uyarlama söz konusu değil. Yapımcısı zaten ilgilenmiyor yamayla artık.
blue box dedi: Abi mobil için de yapar mısınız? Genişletmek için tıkla... Yamanın yapımcısı ben değilim ve farklı bir platforma uyarlama söz konusu değil. Yapımcısı zaten ilgilenmiyor yamayla artık.
blue box Zeptopat Katılım 29 Aralık 2024 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2024 #23 Penetrator God dedi: Yamanın yapımcısı ben değilim ve farklı bir platforma uyarlama söz konusu değil. Yapımcısı zaten ilgilenmiyor yamayla artık. Genişletmek için tıkla... Peki mobile yama yapıla biliyo mu
Penetrator God dedi: Yamanın yapımcısı ben değilim ve farklı bir platforma uyarlama söz konusu değil. Yapımcısı zaten ilgilenmiyor yamayla artık. Genişletmek için tıkla... Peki mobile yama yapıla biliyo mu
Penetrator God Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Aralık 2019 Mesajlar 11.568 Makaleler 10 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2024 #24 blue box dedi: Peki mobile yama yapıla biliyo mu Genişletmek için tıkla... Onu bu işlerden anlayan birine sorman lazım.
blue box dedi: Peki mobile yama yapıla biliyo mu Genişletmek için tıkla... Onu bu işlerden anlayan birine sorman lazım.
blue box Zeptopat Katılım 29 Aralık 2024 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2024 #25 Penetrator God dedi: Onu bu işlerden anlayan birine sorman lazım. Genişletmek için tıkla... Sagol
Rieuxx Hectopat Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 580 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2024 #26 blue box dedi: Sağ ol. Genişletmek için tıkla... Mobil portu bilgisayarla birebir aynı, çalışır. Ben bilgisayardaki save dosyamla telefonda devam etmiştim.
blue box dedi: Sağ ol. Genişletmek için tıkla... Mobil portu bilgisayarla birebir aynı, çalışır. Ben bilgisayardaki save dosyamla telefonda devam etmiştim.
blue box Zeptopat Katılım 29 Aralık 2024 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2024 #27 Rieuxx dedi: Mobil portu bilgisayarla birebir aynı, çalışır. Ben bilgisayardaki save dosyamla telefonda devam etmiştim. Genişletmek için tıkla... Nasıl ocak bilgisayar yok bende blue box dedi: Nasıl olacak bilgisayar yok bende Genişletmek için tıkla...
Rieuxx dedi: Mobil portu bilgisayarla birebir aynı, çalışır. Ben bilgisayardaki save dosyamla telefonda devam etmiştim. Genişletmek için tıkla... Nasıl ocak bilgisayar yok bende blue box dedi: Nasıl olacak bilgisayar yok bende Genişletmek için tıkla...
Rieuxx Hectopat Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 580 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2025 #28 blue box dedi: Nasıl ocak bilgisayar yok bende. Genişletmek için tıkla... Diyalog. Tlk dosyasinı atmanız gereken yeri bulup atın işte klasik yamalama.
blue box dedi: Nasıl ocak bilgisayar yok bende. Genişletmek için tıkla... Diyalog. Tlk dosyasinı atmanız gereken yeri bulup atın işte klasik yamalama.
blue box Zeptopat Katılım 29 Aralık 2024 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2025 #29 Rieuxx dedi: Diyalog. Tlk dosyasinı atmanız gereken yeri bulup atın işte klasik yamalama. Genişletmek için tıkla... Oke doki Rieuxx dedi: Diyalog. Tlk dosyasinı atmanız gereken yeri bulup atın işte klasik yamalama. Genişletmek için tıkla... Buradaki diyalog alıp mobile atiyorum
Rieuxx dedi: Diyalog. Tlk dosyasinı atmanız gereken yeri bulup atın işte klasik yamalama. Genişletmek için tıkla... Oke doki Rieuxx dedi: Diyalog. Tlk dosyasinı atmanız gereken yeri bulup atın işte klasik yamalama. Genişletmek için tıkla... Buradaki diyalog alıp mobile atiyorum