Baldur's Gate III sıra tabanlı savaş sistemi nasıldır?

Sıra tabanlı olarak ilk divinity origin sin 2 oynamıştım.

Gerçek zamanlı oynanıştan tek farkı sırayla atak veya defans yapmak gibi gelmişti ve ne yalan söyleyeyim çok açmamıştı beni.

Bu yıl baldurs gate 3 oynayınca ve sıra tabanlı sistemdeki gelişimi görünce bu sistemin mantığını ve güzelliğini iyice anladım.

Hatta şu an Yakuza : Like a Dragon oynuyorum, bu oyunda sıra tabanlı.

Baldurs Gate 3 oyununundan sonra çok tek düze geliyor hepsi.

Bu işin kralı BG3...

Söylenecek her şey söylenmiş gibi. Tavsiyem, kendi karakterini oluşturmaktansa var olan çarlarla oynaman. Karlach'ı al yapıştır ilk oynayışında. Hem ne seçeceğim, kafam karışıyor derdi olmaz.

100 saatlik oyunun ilk 2 saatinden ne anlayıp da iade edecek acaba?
Param niye boşa gitsin

Bu oyun gerçekten bu kadar güzel mi? Yoksa abartılıyor mu?
%90 fanboy kitlesi var oyunun. Sen vuruyorsun bekle adam vursun adam vurdu tamam şimdi sen vuruyorsun dünyanın en kötü savaş sistemine sahip ama eleman yine gelip 2 saatten bir şey mi anlarsın diyor.

Bunun doğru söylenimi şu şekilde: Ben beğenmedim benlik değil ama başkası sevebilir.

Oynadigi tek oyun muhtemelen RDR2'dir.
Bizim milletin aklına RDR2'den başka bir oyun gelmez ki zaten. Tek düşünebildikleri RDR2 ötesi yok. Ben de oynadım harika oyun ama kendi ilk 10 listeme sokmam eksiklikleri bana göre çok fazla. Zaten oyun GOTY bile alamamış bu kadar dünyanın en iyisi denmesine rağmen. Artık bu milletin RDR2'yi geride bırakma vakti geldi bu oyun yüzünden hiçbir oyuna ısınamıyorlar.

Bunun tek sebebi var o da on yargi. Bak bu cocuksu grafikli, bu animemsi, bu sira tabanli diye diye hayatlarinin oyunlarini kaciriyorlar belki de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…