Baldur's Gate'de yapılabilecekler ne kadar sınırlı?

Klagold

Decapat
Daha fazla  
Selam.
Baldur's Gate 3'ü aldım, indirmedim henüz erken erişim versiyonunu. Benim yazma amacım şu. Bu oyun çok fazla övülüyor. Zamanında d&d türünün ilk PC oyunuymuş. Ben de ilk iki oyunu oynayacağım. Çok yaşlanmış oyun ama kararlıyım, bitireceğim.

Şunu merak ediyorum. Bu oyunda ne kadar özgürsün? Yapabileceklerim ne kadar sınırlı? Arkadaşım diyor ki "terlik fırlatarak bile boss kesebilirsin, o derece özgürsün, çok fazla opsiyonun mevcut" bu doğru mu?

Veya mesela Fallout 1'de 0 zekâlı karakter yaratınca konuşma yetisi olmuyordu ve bütün oyun komple değişiyordu. Bu boyutta bir etkileşim var mı bu oyunda? Yoksa sadece acımasız bir oldschool RPG'den mi ibaret?

😄😄

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yakın zamanda topladığım PC ile sonunda oynama şansım oldu ve gerçekten inanılmaz keyifli hissettiriyor. Fallout 1 olayı kadar var mı bilmiyorum ancak son zamanlarda yayınlanan muhtemelen en özgür ve d&d hissi veren oyun budur.

25-30 saat diyorlarda atıyorlar bence biraz, 10-12 saate biter gibi.

İmkanı yok. Bu öyle dümdüz koş koş yapabileceğin bir oyun değil. Eğer türü seviyorsan, her şeyi didik didik ediyorsan ve bütün sohbetleri okuyorsan 25-30 saat bile çok mümkün değil ki şu an daha erken aşamada.

İlk iki oyunu mu soruyorsunuz, 3. oyunumu soruyorsunuz yoksa hepsinin toplamını mı? Herkes başka şeye cevap veriyormuş gibi geldi.

İmkanı yok. Bu öyle dümdüz koş koş yapabileceğin bir oyun değil. Eğer türü seviyorsan, her şeyi didik didik ediyorsan ve bütün sohbetleri okuyorsan 25-30 saat bile çok mümkün değil ki şu an daha erken aşamada.
O kadar uzun değil, ayrıca hikaye vs de çok klasik izometrik rpg hikayesi, en azından 2 saatte ben ilginç bir şey göremedim sıktı iade ettim. Steam incelemelerinde 10-12 saatte bitirmişler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı