Pixel_x Megapat Katılım 7 Haziran 2015 Mesajlar 478 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Programcısı 9 Nisan 2022 #1 RAM 8 SSD veya HDD modeli SSD 120 GB Ekran kartı AMD A10 7890K Anakart MSI A68HM İşlemci AMD A10 7890K Bu siteden macOS 10.12 Sierra indir ve balenaEtcher programı ile USB 3.0 belleğe yazdımdım, fakat boot ederken ne UEFI ne de MBR olarak macOS Sierra başlıyor. Bu sorunu nasıl çözebilirm? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Nisan 2022
Bu siteden macOS 10.12 Sierra indir ve balenaEtcher programı ile USB 3.0 belleğe yazdımdım, fakat boot ederken ne UEFI ne de MBR olarak macOS Sierra başlıyor. Bu sorunu nasıl çözebilirm?
tristessehivernale Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ekim 2017 Mesajlar 12.016 Makaleler 63 Çözümler 170 10 Nisan 2022 #2 Sierra zaten başlamıyor, önyükleyici geliyor ilk önce. APU grafiği uyumsuz zaten.
Pixel_x Megapat Katılım 7 Haziran 2015 Mesajlar 478 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Programcısı 10 Nisan 2022 #3 tristessehivernale dedi: Sierra zaten başlamıyor, önyükleyici geliyor ilk önce. APU grafiği uyumsuz zaten. Genişletmek için tıkla... Bende önyükleyici gelmiyor, direkt Windows işletim sistemi açılıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Nisan 2022
tristessehivernale dedi: Sierra zaten başlamıyor, önyükleyici geliyor ilk önce. APU grafiği uyumsuz zaten. Genişletmek için tıkla... Bende önyükleyici gelmiyor, direkt Windows işletim sistemi açılıyor.
tristessehivernale Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ekim 2017 Mesajlar 12.016 Makaleler 63 Çözümler 170 10 Nisan 2022 #4 BIOS'ta Legacy USB support devrede mi? Windows'ta USB belleğin EFI kısmını görebiliyor musunuz?
Pixel_x Megapat Katılım 7 Haziran 2015 Mesajlar 478 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Programcısı 10 Nisan 2022 #5 tristessehivernale dedi: BIOS'ta legacy USB Support devrede mi? Windows'ta USB belleğin EFI kısmını görebiliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Evet, boot kısmında USB'yi UEFI veya MBR seçtiğimde çalışmıyor. tristessehivernale dedi: BIOS'ta legacy USB Support devrede mi? Windows'ta USB belleğin EFI kısmını görebiliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Evet, USB'yi boot ettiğimde MBR seçtiğimde bu çıkıyor. Dosya Ekleri IMG_20220410_145711.jpg 119 KB · Görüntüleme: 67
tristessehivernale dedi: BIOS'ta legacy USB Support devrede mi? Windows'ta USB belleğin EFI kısmını görebiliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Evet, boot kısmında USB'yi UEFI veya MBR seçtiğimde çalışmıyor. tristessehivernale dedi: BIOS'ta legacy USB Support devrede mi? Windows'ta USB belleğin EFI kısmını görebiliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Evet, USB'yi boot ettiğimde MBR seçtiğimde bu çıkıyor.
tristessehivernale Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ekim 2017 Mesajlar 12.016 Makaleler 63 Çözümler 170 10 Nisan 2022 #6 Manuel boot yapılıyordu sanırım, @yusufklncc hakimdi o konuya.
yusufklncc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ocak 2020 Mesajlar 3.891 Makaleler 22 Çözümler 63 Yer İstanbul 10 Nisan 2022 #7 Buradan Boot Maintenance Manager/ Boot From File/ *USB Belleğin EFI'si* ardından EFI/OC/OpenCore.efi adlı dosyayı seçeceksin.
Buradan Boot Maintenance Manager/ Boot From File/ *USB Belleğin EFI'si* ardından EFI/OC/OpenCore.efi adlı dosyayı seçeceksin.
Pixel_x Megapat Katılım 7 Haziran 2015 Mesajlar 478 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Programcısı 10 Nisan 2022 #8 yusufklncc dedi: Buradan Boot Maintenance Manager/ Boot From File/ *USB Belleğin EFI'si* ardından EFI/OC/OpenCore.efi adlı dosyayı seçeceksin. Genişletmek için tıkla... Seçtikten sonra Sierra boot menüsü gelecek mi?
yusufklncc dedi: Buradan Boot Maintenance Manager/ Boot From File/ *USB Belleğin EFI'si* ardından EFI/OC/OpenCore.efi adlı dosyayı seçeceksin. Genişletmek için tıkla... Seçtikten sonra Sierra boot menüsü gelecek mi?
yusufklncc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ocak 2020 Mesajlar 3.891 Makaleler 22 Çözümler 63 Yer İstanbul 10 Nisan 2022 #9 Hocam bunu sormadan neden denemiyorsunuz? OpenCore gelecek.
Pixel_x Megapat Katılım 7 Haziran 2015 Mesajlar 478 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Programcısı 10 Nisan 2022 #10 yusufklncc dedi: Hocam bunu sormadan neden denemiyorsunuz? OpenCore gelecek. Genişletmek için tıkla... Denedim olmadı. Yine aynı ekran geliyor.
yusufklncc dedi: Hocam bunu sormadan neden denemiyorsunuz? OpenCore gelecek. Genişletmek için tıkla... Denedim olmadı. Yine aynı ekran geliyor.