balenaEtcher ile yazdırılan USB'de EFI bölümü görünmüyor

Daha fazla  
Kendi imaj dosyamı oluşturduktan sonra balenaEtcher ile USB'ye yazdırıyorum ancak EFI bölümü Windows'ta gözükmüyor. Ek bir program indirip USB'nin EFI bölümünü FAT32 olarak formatlamak yerine, imajı USB'ye yazdırdığımda EFI bölümünün Windows'ta otomatik olarak görünmesini nasıl sağlayabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kendi imaj dosyanı nereden nasıl yaptığını bilmeden bir şey demek zor. Bizim imajlar ile dene direkt.
Bu uygulama ile dmg dosyası olarak dışarı aktardım. Anladığım kadarıyla opencore ile kurulum için uyumlu değilmiş. Forumdaki imajları denediğimde efi sıkıntısız gözüküyor ama kendi imajımı oluşturmak istiyorum.

İnsanlara bu şekilde mi yardımcı oluyorsunuz. Bilmem gereken temel şey ne ise anlatın o halde, neden sürekli zorla cevap veriyormuş gibi davranıyorsunuz?

Sorunun çözümünü buldum ilk önce boş disk görüntüsü oluşturun. Bu diskutil partitionDisk /dev/disk2 2 MBR FAT32 "EFI" 200Mi HFS+J "Install macOS" R komut ile imajı biçimlendirin. MacOS'i App Store'dan indirdikten sonra indirdiğiniz MacOS'i içine yazın. Artık windowstan bu imajı usbye yazdırdığınızda EFI bölümü otomatik olarak oluşacak ve görünecektir.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı