Aht yqz Decapat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 117 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2021 #1 Linux Mint kullanıcısıyım Ubuntu yüklemek için balenaEtcher ile Ubuntu'yu USB kuruyordum bu hatayı alıyorum.
Linux Mint kullanıcısıyım Ubuntu yüklemek için balenaEtcher ile Ubuntu'yu USB kuruyordum bu hatayı alıyorum.
T Taylor Swift Picopat Katılım 5 Mayıs 2021 Mesajlar 177 Çözümler 7 1 Haziran 2021 #2 O tür işlemleri Rufus ile yapmanızı öneririm. Belena daha çok macOS için. Artı 0 Eksi
KS KS Aht yqz Decapat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 117 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2021 #3 Taylor Swift dedi: O tür işlemleri Rufus ile yapmanızı öneririm. Belena daha çok macOS için. Genişletmek için tıkla... Rufus indirdim exe. Olarak geldi. Artı 0 Eksi
Taylor Swift dedi: O tür işlemleri Rufus ile yapmanızı öneririm. Belena daha çok macOS için. Genişletmek için tıkla... Rufus indirdim exe. Olarak geldi.
T Taylor Swift Picopat Katılım 5 Mayıs 2021 Mesajlar 177 Çözümler 7 1 Haziran 2021 #4 Aht yqz dedi: Rufus indirdim exe. Olarak geldi. Genişletmek için tıkla... Bunun nesinde problem var anlamadım. Artı 0 Eksi
Aht yqz dedi: Rufus indirdim exe. Olarak geldi. Genişletmek için tıkla... Bunun nesinde problem var anlamadım.
KS KS Aht yqz Decapat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 117 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2021 #5 Taylor Swift dedi: Bunun nesinde problem var anlamadım. Genişletmek için tıkla... Linux kullanıyorum. exe windows programları linuxta exe çalışmıyor Artı 0 Eksi
Taylor Swift dedi: Bunun nesinde problem var anlamadım. Genişletmek için tıkla... Linux kullanıyorum. exe windows programları linuxta exe çalışmıyor
4 453482 Kilopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 3.614 Makaleler 17 Çözümler 63 Yer Türkiye, Ankara 1 Haziran 2021 #6 Aht yqz dedi: Linux kullanıyorum. Exe Windows programları Linux'ta exe çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... Wine ile açmayı deneyebilirsin belki çalışabilir. Artı 0 Eksi
Aht yqz dedi: Linux kullanıyorum. Exe Windows programları Linux'ta exe çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... Wine ile açmayı deneyebilirsin belki çalışabilir.
KS KS Aht yqz Decapat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 117 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2021 #7 453482 dedi: Wine ile açmayı deneyebilirsin belki çalışabilir. Genişletmek için tıkla... Deniyorum şimdi. tamam çalıştı Rufus'ta algılamadı. Artı 0 Eksi
453482 dedi: Wine ile açmayı deneyebilirsin belki çalışabilir. Genişletmek için tıkla... Deniyorum şimdi. tamam çalıştı Rufus'ta algılamadı.
4 453482 Kilopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 3.614 Makaleler 17 Çözümler 63 Yer Türkiye, Ankara 1 Haziran 2021 #8 Aht yqz dedi: Deniyorum şimdi. Tamam çalıştı. Rufus'ta algılamadı. Genişletmek için tıkla... USB portunu veya USB değiştirmeyi deneyebilirsin. Artı 0 Eksi
Aht yqz dedi: Deniyorum şimdi. Tamam çalıştı. Rufus'ta algılamadı. Genişletmek için tıkla... USB portunu veya USB değiştirmeyi deneyebilirsin.