Balık yemi vatoz için uygun mudur?

902406

Picopat
Merhaba, minik bir akvaryumum var ve lotus gols mix yem kullanıyorum yanına arkadaş vatoz almıştım öldü. (1 ay içinde) sonra tekrar vatoz aldım sizce yem vatoza uygun mudur ve yem dibe çökmüyor, yani vatoz yemiyor. Şimdi yeni vatoz için sıkıntı olur mu? Yemi geceleri mi vermeliyim? Çünkü vatozlar geceleri daha aktif. Bunu seslerden anlıyorum.

Kısa bir balık besleme tecrübem oldu. Japon balığı yanına Vatoz almıştım onlara verdiğim yemi yemiyordu. Vatoz balıklar için özel bir yem var biraz pis kokuyor hap şeklinde parçalara bölüp atıyordum ve dibe çöküyordu. Gün içerisinde attığımda bile hemen yemeye başlıyordu. Yeni aldıysan ilk bir kaç gün hiç yem yemeyebilir. Ayrıca evet karanlıkta aktif oluyorlar diğer zamanlarda daha çok hareketsiz ve saklanıyor.

Kısa bir balık besleme tecrübem oldu. Japon balığı yanına vatoz almıştım onlara verdiğimyemi yemiyordu. Vatoz balıklar için özel bir yem var biraz pis kokuyor hap şeklinde parçalara bölüp atıyordum ve dibe çöküyordu. Gün içerisinde attığımda bile hemen yemeye başlıyordu. Yeni aldıysan ilk birkaç gün hiç yem yemeyebilir. Ayrıca evet karanlıkta aktif oluyorlar diğer zamanlarda daha çok hareketsiz ve saklanıyor.

Normal yem yetmezmi yani?

Merhaba, minik bir akvaryumum var ve lotus gols mix yem kullanıyorum yanına arkadaş vatoz almıştım öldü. (1 ay içinde) sonra tekrar vatoz aldım sizce yem vatoza uygun mudur ve yem dibe çökmüyor, yani vatoz yemiyor. Şimdi yeni vatoz için sıkıntı olur mu? Yemi geceleri mi vermeliyim? Çünkü vatozlar geceleri daha aktif. Bunu seslerden anlıyorum.
Tetra WaferMix kullan.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı