Balıkçılık seti nasıl bulunur?

Balıkçılık seti diye arattığımda işime yaramayacak şeyler çıkıyor. Bana kurşun, çapari, sonra şu suyun üstünde duran şeylerden oluşan bir set lazım. Ama onlar hariç her şey çıkıyor. Nasıl bulabilirim acaba o tarz bir başlangıç seti?

İnternetten satılan ürünlere yeni başlayan birisi olarak girişmeni önermem. İnternetten araştır kesin yakınında bir yerde balıkçılık ürünleri satan bir yer vardır git oraya selamün aleyküm heves ettim bla bla bla. konuş hem mekan tavsiyesi alırsın, insanlarla tanışırsın hemde gerçekten kaliteli ürünler alırsın.

İnternetten satılan ürünlere yeni başlayan birisi olarak girişmeni önermem. İnternetten araştır kesin yakınında bir yerde balıkçılık ürünleri satan bir yer vardır git oraya selamünaleyküm heves ettim bla bla bla. Konuş hem mekan tavsiyesi alırsın, insanlarla tanışırsın hem de gerçekten kaliteli ürünler alırsın.

Çarşamba gideceğim zaten. Bir bakayım demiştim internettede hep işime yaramayacak gereksiz ve pahalı şeyler vardı. Teşekkür ederim yardımınız için.

İnternetten satılan ürünlere yeni başlayan birisi olarak girişmeni önermem. İnternetten araştır kesin yakınında bir yerde balıkçılık ürünleri satan bir yer vardır git oraya selamün aleyküm heves ettim bla bla bla. konuş hem mekan tavsiyesi alırsın, insanlarla tanışırsın hemde gerçekten kaliteli ürünler alırsın.
Fiyat olarak nasıl olur peki? İnternetten daha mı ucuz daha mı pahalıdır?

Fiyat olarak nasıl olur peki? İnternetten daha mı ucuz daha mı pahalıdır?
Bu çok değişken maalesef kimi ürün ucuz olur kimisi pahalı olur kimisi kaliteli olur milyon tane parametre var ama neyin ne olduğunu öğrenmek için fiziki mağazaya gitmek en iyisi. Sonra gerekirse internetten araştırır daha ucuzunu bulup oradan alırsın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı