Balıkesir, Pamukkale ve Isparta üniversitelerinde KYK var mı?

umitakpin4r

Femtopat
Daha fazla  
1- Balıkesir Altınoluk MYO.

2- Balıkesir Edremit MYO.

3- Pamukkale Çivril Atasay MYO.

4- Isparta Atabey MYO.

5- Isparta Senirkent MYO.

6- Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Keçiborlu MYO.

Tercih listesi hazırlıyorum ve aklımda ki yerler bunlar ama bazılarında KYK yok deniliyor. Bu üniversitelerde okuyan veya bu şehirlerde yaşayıp bilgi aktarabilecek birileri var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
1- Balıkesir Altınoluk MYO.

2- Balıkesir Edremit MYO.

3- Pamukkale Çivril Atasay MYO.

4- Isparta Atabey MYO.

5- Isparta Senirkent MYO.

6- Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Keçiborlu MYO.

Tercih listesi hazırlıyorum ve aklımda ki yerler bunlar ama bazılarında KYK yok deniliyor. Bu üniversitelerde okuyan veya bu şehirlerde yaşayıp bilgi aktarabilecek birileri var mı?

Senirkentli olarak yardımcı olmak isterim. Isparta'da erkek KYK sadece merkez, Eğirdir ve Atabey'de var. Merkeze veya Eğirdir'e yerleşmeniz durumunda Keçiborlu yurda çok uzak kalır, vaktin çoğunu yolda yersiniz. Atabey'de yurt var ama pek büyük değil, çıkıp çıkmaması şansınıza kalmış. Senirkent ise bulabileceğiniz herhangi bir yurda uzak olup ulaşım açısından çokça üzecektir.

Senirkentli olarak yardımcı olmak isterim. Isparta'da erkek KYK sadece merkez, Eğirdir ve Atabey'de var. Merkeze veya Eğirdir'e yerleşmeniz durumunda Keçiborlu yurda çok uzak kalır, vaktin çoğunu yolda yersiniz. Atabey'de yurt var ama pek büyük değil, çıkıp çıkmaması şansınıza kalmış. Senirkent ise bulabileceğiniz herhangi bir yurda uzak olup ulaşım açısından çokça üzecektir.
Kira konusunda nasıl? Bazı yerlerde fiyatlar az yazılmış ama bu fiyatlar günlük mü aylık mı anlamış değilim.

Pardon ben Balıkesir için bakmışım kiralara, şimdi gördüm kira fiyatlarını. Öğrenci apartları var mıdır dediğim bölgelerde?

Kira konusunda nasıl bazı yerlerde fiyatlar az yazılmış ama bu fiyatlar günlük mü aylık mı anlamış değilim

Pardon ben Balıkesir için bakmışım kiralara şimdi gördüm kira fiyatlarını öğrenci apartları var mıdır dediğim bölgelerde

İlçelerde bildiğim kadarıyla pek apart yok. Isparta merkezde ise bolca bulursunuz. Fakat fiyatları hakkında bilgim yok maalesef.

Hocam, üstünden bayağı geçmiş lakin Keçiborlu'da KYK yurdu bulunuyor, yanlış bilgi vermişsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı