3 377914 Hectopat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 823 9 Ağustos 2023 #1 Balıkesir'de yaglama yemek icin onerebileceginiz yer var mi?
myswagnotusual Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Şubat 2018 Mesajlar 2.632 Makaleler 1 Çözümler 19 Yer Bursa 10 Ağustos 2023 #2 Susurluk'da var. Eğer Susurluk bölgesine gelirseniz birlikte yiyebiliriz.
3 377914 Hectopat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 823 10 Ağustos 2023 #3 myswagnotusual dedi: Susurluk'da var. Eğer susurluk bölgesine gelirseniz birlikte yiyebiliriz. Genişletmek için tıkla... Bu yazi susurlukta mi geciriyorsunuz? İzmitte oldugunuzu dusunuyordum, Alanya'dan İstanbul'a gecerken size ugrama planim vardi.
myswagnotusual dedi: Susurluk'da var. Eğer susurluk bölgesine gelirseniz birlikte yiyebiliriz. Genişletmek için tıkla... Bu yazi susurlukta mi geciriyorsunuz? İzmitte oldugunuzu dusunuyordum, Alanya'dan İstanbul'a gecerken size ugrama planim vardi.
myswagnotusual Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Şubat 2018 Mesajlar 2.632 Makaleler 1 Çözümler 19 Yer Bursa 10 Ağustos 2023 #4 377914 dedi: Bu yazi susurlukta mi geciriyorsunuz? İzmitte oldugunuzu dusunuyordum, Alanya'dan İstanbul'a gecerken size ugrama planim vardi. Genişletmek için tıkla... Oturduğum ilçe Susurluk bölgesine yakın. İzmit'den döndüm bile, üç hafta ordaydım.
377914 dedi: Bu yazi susurlukta mi geciriyorsunuz? İzmitte oldugunuzu dusunuyordum, Alanya'dan İstanbul'a gecerken size ugrama planim vardi. Genişletmek için tıkla... Oturduğum ilçe Susurluk bölgesine yakın. İzmit'den döndüm bile, üç hafta ordaydım.
3 377914 Hectopat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 823 10 Ağustos 2023 #5 myswagnotusual dedi: Oturduğum ilçe susurluk bölgesine yakın. İzmit'den döndüm bile, üç hafta oradaydım. Genişletmek için tıkla... Anladim, bu biraz üzücü oldu. Konudan alakasiz fakat 2022 Mart ayina şu anki aklinizla donmek ister miydiniz? Cok merak ediyorum. Evet ise, neden? Hayir ise, neden?
myswagnotusual dedi: Oturduğum ilçe susurluk bölgesine yakın. İzmit'den döndüm bile, üç hafta oradaydım. Genişletmek için tıkla... Anladim, bu biraz üzücü oldu. Konudan alakasiz fakat 2022 Mart ayina şu anki aklinizla donmek ister miydiniz? Cok merak ediyorum. Evet ise, neden? Hayir ise, neden?