airboss Hectopat Katılım 12 Şubat 2017 Mesajlar 722 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Makine Mühendisi Profil Kapağı 1522830363 13 Kasım 2018 #1 Dün akşam 10 sularında uçak düştü ihbarı ile jardarma komutanlığını harekete geçirildiğini iddia eden haber asılsız çıktı. Herhangi bir uçak düşmemesinin yanında böyle bir ihbarın da edilmediği belirtildi.
Dün akşam 10 sularında uçak düştü ihbarı ile jardarma komutanlığını harekete geçirildiğini iddia eden haber asılsız çıktı. Herhangi bir uçak düşmemesinin yanında böyle bir ihbarın da edilmediği belirtildi.
Arda Barış ÖZELMAS Hectopat Katılım 3 Nisan 2017 Mesajlar 42 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektromekanik Taşıyıcılar Bakım Onarım ve Arıza Tespiti 13 Kasım 2018 #2 Daha sonra böyle bir haberin olmadığı ortaya çıktı ve gerçekte Technopat Sosyal'e bu haberin asılsız olduğuna dair konu girilmedi(!)
Daha sonra böyle bir haberin olmadığı ortaya çıktı ve gerçekte Technopat Sosyal'e bu haberin asılsız olduğuna dair konu girilmedi(!)
Xlusives Kilopat Katılım 19 Mayıs 2015 Mesajlar 407 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yok 13 Kasım 2018 #3 Ortada somut bir şey yokmuş.
painkiller Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 14.636 Makaleler 7 Çözümler 83 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1522248089 13 Kasım 2018 #4 Haber kaynağı koysaymışsın keşke Ama baktım da pek göremedim internette. Sanırım birilerinin işgüzarlığı olmuş bu ihbar
Haber kaynağı koysaymışsın keşke Ama baktım da pek göremedim internette. Sanırım birilerinin işgüzarlığı olmuş bu ihbar