Saydığın şehirler arasından Budva,Kotor ve Belgrad'a gittim. Budva ve Kotor doğal güzelliği ile öne çıkıyor. Ayrıca old townlarda güzel pizza yapan bir kaç yer var oralarda yemek yiyebilirsiniz. Tur ile gidecekseniz old townları mutlaka gezdirirler. Birde tekne turu yani hız botuna binebilirsin. Hız botu seni Lady of the Rock'a götürecektir. Orası Kotorun kız kulesi gibi bir yer güzel genel olarak. Çok fazla gezilecek bir yer yok Karadağ'da bu saydığım yerler yeterli. Kotor kalesine çıkabilirsiniz ama çok yüksekte ben tercih etmedi.
Belgrad'a gelecek olursak. Daha metropolitan diyebiliriz. Ama tam bir balkan ülkesi şehridir. Avrupa havası alacağından emin değilim. Sırplar genelde kaba insanlar ve bazıları bizi sevmediğini alenen belli ediyor. Bu durum biraz beni soğutmuştu. Kalemegdan ve Zemun kalesi tarihi yerleri oralara gidebilirsin. Kalemegdan'da Damat Ferit Paşa türbesi vardı yanlış hatırlamıyorsam. Osmanlı'dan kalan tek eserdi. Hotel Moskova var birde. Abartıldığı kadar bir numarası yok. Zemun'da Walter denilen mekanda kaymaklı cevabi yenilebilir. Ben çok beğenmiştim. Akşam yemeği için de Little Bay adlı restaurant çok meşhur.