Balkan turunda iken iPhone 13 almak mantıklı mı?

EreN3437

Hectopat
Daha fazla  
Balkan turuna gideceğim oradan iPhone 13 almak mantıklı olur mu bu ülkeye kıyasla?

Kayıt ucretı cok yuksek. Son nesıl pro maxler harıcınde pek mantıklı degıl artık.
Kayıt ettırmeden kullanmak ıstıyorsanızda kısıden kısıye degısır, ben oyle bır seye katlanacagıma orta segment androıd kullanırdım.

Yurt dışı olarak geçecek ülkede 8 ay kullanırım sonra başka telefon kullanırım derseniz değer.

Sadece 8 ay için mi satın alacağım yani bendeki düşüncede şimdi alıp yıl başında yenilenmesi ve 8 ay sonra kayıt yaptırmak. En mantıklısı hangisi karar veremedim.

Sadece 8 ay için mi satın alacağım yani bendeki düşüncede şimdi alıp yıl başında yenilenmesi ve 8 ay sonra kayıt yaptırmak. En mantıklısı hangisi karar veremedim.
Yani hocam iPhone 13 gibi bir cihaza kayıt yaptırmak bence çok saçma olur, kayıt yaptırcaksanız en az 15 pro Max veya 16 pro Max alın derim, çünkü kayıt fiyatları çok pahalı onu kaydettirmek yerine türkiyeden almak daha mantıklı bence.

Yakın zamanda Makedonya'ya giden arkadaşlar fiyat hakkında bilgilendirme yaparsa çok güzel olur.

Yakın zamanda Makedonya'ya giden arkadaşlar fiyat hakkında bilgilendirme yaparsa çok güzel olur.

Tax Free ile fıyatı asagı yukarı tüm Avrupa'da aynı.
Ayrıca 13 icin 30k kayıt parası odenmez. TR'de zaten 35bın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…