Ballon d'Or'u kim hak ediyor?

Bu sene UCL alsaydı veya Polonya ile kupa kaldırsaydı olabilirdi.
1. Polonya ile nasıl kupa kaldırsın, takımları cidden kötü. Messi'nin takımı kötü falan değil ve Copa America o takıma göre zor değil pek.
2. Seyircisiz veya seyircisi çok az olan maçlarda deplasman kuralı olduğundan kaybetti Bayern. O olmasa Bayern daha çok ilerlerdi bence.

Son düzenleme:
1. Polonya ile nasıl kupa kaldırsın, takımları cidden kötü.
2. seyircisiz veya seyircisi çok az olan maçlarda deplasman kuralı olduğundan kaybetti bayern. O olmasa bayern daha çok ilerlerdi bence.

Lewa sistem topçusu. Bayern Münih hücum hattına seni beni koy aynı sene 30 gol atarız. Messi öyle değil hem atıyor hem attırıyor.

Lewa sistem topçusu. Bayern Münih hücum hattına seni beni koy aynı sene 30 gol atarız. Messi öyle değil hem atıyor hem attırıyor.
Eee tamam da adam görevini en üst seviyede yerine getiriyor. Barcelona da zamanında mükemmeldi ama kimse demedi Barcelona'nın forveti Suarez beleşe atıyor, ben olsam da atarım falan.

Eee tamam da adam görevini en üst seviyede yerine getiriyor. Barcelona da zamanında mükemmeldi ama kimse demedi Barcelona'nın forveti suarez beleşe atıyor, ben olsam da atarım falan.

Suarez geldiğinde Barcelona'da sistem yoktu ki? 2015'de Yarı finalde Messi'nin bireysel yeteneği sayesinde elediler. Diğer seneler zaten çöktü Barcelona. Bilip bilmeden konuşmayın lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…