K kasarreiss Centipat Katılım 9 Ocak 2024 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2024 #1 İkisinden birini almayı düşünüyoerum ama sadece ams özelliği olduğun için comboya 157 euro fazla buldum yardımcı olur musunuz?
İkisinden birini almayı düşünüyoerum ama sadece ams özelliği olduğun için comboya 157 euro fazla buldum yardımcı olur musunuz?
quarest Megapat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 5.108 Çözümler 62 24 Ağustos 2024 #2 Tercih senin, bizlik bir durum yok, fakat şunu bil ams ile boyasız figür falan yapmayı düşünüyosan o işi unut, çok fazla filament israf ediyor.
Tercih senin, bizlik bir durum yok, fakat şunu bil ams ile boyasız figür falan yapmayı düşünüyosan o işi unut, çok fazla filament israf ediyor.
Salih Gürbüz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ağustos 2020 Mesajlar 3.018 Makaleler 2 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2024 #3 quarest dedi: Tercih senin, bizlik bir durum yok, fakat şunu bil ams ile boyasız figür falan yapmayı düşünüyosan o işi unut, çok fazla filament israf ediyor. Genişletmek için tıkla... Ayrıca yalnızca 4 renk ile sınırlı. Çoğu figür de daha fazla renk var. Ben olsam para açısından çok rahat değilsem ams almazdım.
quarest dedi: Tercih senin, bizlik bir durum yok, fakat şunu bil ams ile boyasız figür falan yapmayı düşünüyosan o işi unut, çok fazla filament israf ediyor. Genişletmek için tıkla... Ayrıca yalnızca 4 renk ile sınırlı. Çoğu figür de daha fazla renk var. Ben olsam para açısından çok rahat değilsem ams almazdım.
K kasarreiss Centipat Katılım 9 Ocak 2024 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2024 #4 Salih Gürbüz dedi: Ayrıca yalnızca 4 renk ile sınırlı. Çoğu figür de daha fazla renk var. Ben olsam para açısından çok rahat değilsem ams almazdım. Genişletmek için tıkla... Ama çoğu kişi normal almaktansa combo al daha mantıklı olur diyor sonra ams modülü almak istersem daha pahalıya denk geliyor.
Salih Gürbüz dedi: Ayrıca yalnızca 4 renk ile sınırlı. Çoğu figür de daha fazla renk var. Ben olsam para açısından çok rahat değilsem ams almazdım. Genişletmek için tıkla... Ama çoğu kişi normal almaktansa combo al daha mantıklı olur diyor sonra ams modülü almak istersem daha pahalıya denk geliyor.
Salih Gürbüz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ağustos 2020 Mesajlar 3.018 Makaleler 2 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2024 #5 kasarreiss dedi: Ama çoğu kişi normal almaktansa combo al daha mantıklı olur diyor sonra ams modülü almak istersem daha pahalıya denk geliyor. Genişletmek için tıkla... Öyleyse alın.
kasarreiss dedi: Ama çoğu kişi normal almaktansa combo al daha mantıklı olur diyor sonra ams modülü almak istersem daha pahalıya denk geliyor. Genişletmek için tıkla... Öyleyse alın.