Arkadaşlarım beraber 3D yazıcı işine gireceğiz. O Bambu Lab A1 Combo aldı. Benim de aklımda o var. Bir de Anycubic Kobra S1 Combo markasını buldum, kapalı kasa. Hangisini önerirsiniz? Daha önce hiç yazıcı kullanmadım.
Bambu Lab A1 Combo 3D Printer Bambu Lab Ön SiparişTahmini Teslimat Tarihi 31 Ağustos - 5 EylülBambu Lab A1 ComboÇok Renkli BaskıTam Otomatik KalibrasyonAktif Akış Hızı Telafisi1-Clip Çabuk Değiştirilebilen NozzleAktif Motor Gürültüsü Önleyici256x256x2
Kesinlikle kapalı kasa 1-0 öndedir. ABS basacağınız zaman çok rahat edersiniz. İki markada iyidir. Anycubic daha çok F/P makine. Bambunun makineleri de güzel ancak yedek parçaları diğer markalara göre pahalı. Anycubic bu işe yeni başlamak için en ideal makine. Yedek parçası da bambuya göre daha uygun oluyor.
Kesinlikle kapalı kasa 1-0 öndedir. ABS basacağınız zaman çok rahat edersiniz. İki markada iyidir. Anycubic daha çok F/P makine. Bambunun makineleri de güzel ancak yedek parçaları diğer markalara göre pahalı. Anycubic bu işe yeni başlamak için en ideal makine. Yedek parçası da bambuya göre daha uygun oluyor.
Rica ederim. Olur da farklı bir marka almaya karar verirsenizde kesinlikle kapalı kasa alın. ABS gibi malzemeleri kapalı kasada basmak çok kolay hale geliyor aklınızda bulunsun