Bambu Lab A1 combo vs Bambu Lab p1s kapalı kasa

Bütçe
26000

Anes1112

Femtopat
Daha fazla  
Hocamlar selam, ilk defa 3D printer deneyimim olacak kendi çapımda bir şeyler yapıp az çok da dışarıya iş yapmayı düşünüyorum. Arkadaş çevresi vs. renkli baskı yapması avantajıma olur diye düşünüyorum. Mimarlık öğrencisiyim maket parçaları vs de basacağım bu makinede ama bilgim olmadığı için hangisini almalıyım bilemedim. Sesi aşırı önemli değil. Baskı kalitesi vs iyi olsun yeterli.

Bambu Lab A1 combo: 22.500 TL civarlarında.
Bambu Lab p1s: 25.900 TL civarlarında.

Sizce seçimimi hangisinden yana yapmalıyım? Başka önerebileceğiniz alternatifleriniz var mı? Bambu Lab A1'i de çok öneriyorlar tek renk için ona yorumlarınız nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocamlar selam, ilk defa 3D printer deneyimim olacak kendi çapımda bir şeyler yapıp az çok da dışarıya iş yapmayı düşünüyorum. Arkadaş çevresi vs. renkli baskı yapması avantajıma olur diye düşünüyorum. Mimarlık öğrencisiyim maket parçaları vs de basacağım bu makinede ama bilgim olmadığı için hangisini almalıyım bilemedim. Sesi aşırı önemli değil. Baskı kalitesi vs iyi olsun yeterli.

Bambu Lab A1 combo: 22.500 TL civarlarında.
Bambu Lab p1s: 25.900 TL civarlarında.

Sizce seçimimi hangisinden yana yapmalıyım? Başka önerebileceğiniz alternatifleriniz var mı? Bambu Lab A1'i de çok öneriyorlar tek renk için ona yorumlarınız nedir?

Hocam p1s modelinde combo paketi seçilmemiş normalde 35k fiyatı.

A1 almak daha mantıklı.

Veya sonradan ams kit alırım diyorsanız p1s de seçebilirsiniz ABS baskılarında kolaylık sağlar.

Eğer PLA ile baskı alacaksanız A1 comboyu alın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı