Psyduck17
Hectopat
Daha fazla
Bana göre de kıyaslanacak makineler değiller ki kıyaslamadım da zaten. Ender 3 pro bu işin dinazorlarından. 2018'de çıkmış bir yazıcıdan bahsediyoruz. Ben sadece sorun yaşamadığımı belirttim.Ender 3 Pro bana göre A1 ile kıyaslanacak bir makine değil. Çünkü o kadar kompleks değil. Aynı şekilde Ender 3 Pro'daki deneyimden yola çıkıp yeni Creality makineler için çıkarım yapmak da doğru değil.
Ender 3 Pro dediğiniz yazıcı artık neredeyse açık kaynak olmuş, internette her türlü sorununun cevabı olan, yavaş ve basit bir makine. A1 muadili kesinlikle değil, fiyatı ne olursa olsun.
K1 serisinin o kadar sorunlu olduğunu bilmiyordum ama 1 modele bakarak marka güzellemesi yapmamamız gerektiği gibi kötülemesi de yapmamak lazım. Evet Creality, Bambu Lab'den daha sorunlu. Ama bu 5 baskıdan 4'ünde sorun çıkıyor gibi değil.
Neyse sonuç olarak kullandığım makine günümüz teknolojileriyle kıyaslanacak bir makine değil. At arabasına binip benim de arabam var diye 2025 model mercedesle kıyaslamak gibi olur. Anlatmak istediğim sadece 7 yıl önce çıkmış ve 6 yıldır kullanılan bir makinenin hala sorunsuz çalışabildiği.