Bambulab P1S iyi mi?

Tyrist

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
Merhaba,
Yeni yeni 3D yazıcı araştırmaya başladım. Pürüzsüz kaliteli baskılar almak istiyorum, ve çok arızası sorunu olan bir yazıcı istemiyorum. Bambulab P1S isteklerimi karşılar mı?
Kaliteli baskı için hangi tip filament kullanmalıyım bu yazıcı için?
Bambulab P1S harici önereceğiniz model var mı?
Satın alırken hangi site güvenilir bu konuda?

Şimdiden teşekkürler herkse.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba bütçeniz nedir? Ne baskısı almak istiyorsunuz? Tabla hacmi ne kadar olsun istersiniz? Ne tip filament kullanmak istersiniz?(İleride) Site olarak: Robo90, Robolink, Filament marketim, Porima, ....
Yeni olduğunuz için ilk başta PLA ile baskı alırsınız. Zamanla projelerinize göre diğer filament tiplerinide denersiniz: PETG, ABS, TPU, ASA, PLA-Wood şeklinde devam ediyor. Tabi her makina her filament tipini kullanamıyor. Bu yüzden ileride ne baskı almak istiyorsunuz diye sordum. Filament markaları için alıntımı okuyabilirsiniz.
Merhaba,
Yeni yeni 3D yazıcı araştırmaya başladım. Pürüzsüz kaliteli baskılar almak istiyorum, ve çok arızası sorunu olan bir yazıcı istemiyorum. Bambulab P1S isteklerimi karşılar mı?
Bu kısım için evet isteklerinizi karşılar. Ama soru şu bu yazıcıyı ne için kullanmak istiyorsunuz? Yani küçük bir bıçaklada et kesersiniz ya da büyük bir şef bıçağıylada bu aletler amaç için araç oluyor. O yüzden ne yapmak istiyorsunuz?

Dün bambulab p1s siparişi verdik metatechtr’den.
Evde kendimiz için beğendiğimiz tasarımları basmak istiyoruz. Ama baskıların kaliteli gözükmesini istiyoruz. Şuan filament markaları araştırıyoruz. Bambulab markası çok pahalı geldi. Esun düşünüyoruz. Çoğunluk olarak PLA siparişi vereceğiz. Bir tane de ABS deneyelim dedik. Kapalı makine seçtik ilerde başka baskı istersek diye. Çok spesifik bir amacımız yok aslında.

ABS ile baskıya başlamayın. Yazcıyı 1 ay sadece PLA ile kullanın biraz alışın. Katman yüksekliği slicer ayarlarından en düşüğe çekin genellikle 0.08 mm oluyor. Biraz bu şekilde kullandıktan sonra ilk ABS baskıları alırsınız. ABS koku yapar ABS ile baskı alırken Cam balkonunuz varsa o kısımda ABS kullanın mümkün olduğunca solumayın. Zehirlidir.

Abs bilgisi için teşekkürler. Açıkcası korkmuyor değiliz ama dediğiniz gibi havalandırma sağlayacağız ABS için.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bunu izleyebilirsiniz hocam satıcı olarak değilde kullanıcı olarak yorumlama içeriyor ki zaten almışsınız hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…