Ban yenilen Discord sunucusuna nasıl girilir?

Aethrod.cx

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar bir hesabımdan ban yemiştim, yeni bir hesap açtım VPN açmadan, şu an VPN açıp yeni hesabımla girmeye çalıştığımda giremiyorum. Modemi kapatıp açsam girebilir miyim? Ne de olsa IP adresim değişiyor. Eğer öyle olursa VPN ile neden giremedim?

Hocam zaten IP adresim ban yediği için yan hesaplarımla da giremem. Siz ne anlatmaya çalıştığımı anlayamadınız.
Hocam adamlar açana kadar ancak vpn ile girebilirsiniz oda ne kadar sağlıklı olur bilmiyorum. Modemi çıkar tak yapmayı bi denemenizde fayda var dediğiniz gibi. Fakat yinede ana hesabınızla giremezsiniz hem hesap hemde ip ban yemişsiniz. İp bandan kurtulabilirsiniz ancak hesap banı adamlar açana kadar kalır.

Hocam adamlar açana kadar ancak vpn ile girebilirsiniz oda ne kadar sağlıklı olur bilmiyorum. Modemi çıkar tak yapmayı bi denemenizde fayda var dediğiniz gibi. Fakat yinede ana hesabınızla giremezsiniz hem hesap hemde ip ban yemişsiniz. İp bandan kurtulabilirsiniz ancak hesap banı adamlar açana kadar kalır.
Merak ettiğim şey VPN ile yan hesabımda giremiyorum modemi açıp kapasam girebilir miyim? (yan hesabımı VPN açmadan kurdum)

IP adresini değiştirerek girebilirsiniz sadece.
VPN ile yan hesabımda giremiyorum hocam, modem yolu ile girebilir miyim?

Merak ettiğim şey VPN ile yan hesabımda giremiyorum modemi açıp kapasam girebilir miyim? (yan hesabımı VPN açmadan kurdum)

VPN ile yan hesabımda giremiyorum hocam, modem yolu ile girebilir miyim?
Bi deneyin modem kapatmayı yan hesaptan giremiyorsanız modemle alakalı.
Yine olmazsa yarın deneyin nede olsa telefonda ip değişiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı