Rona Gigapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 9.458 Makaleler 5 Çözümler 310 31 Temmuz 2023 #111 Herkes şiir yazmış ben de bir şeyler yazayım dedim Ciddiye alınmasın lütfen. Görünce 10-15dk içerisinde aklıma ne geldiyse yazdım. Sürprizbozan: Ban stayla Ban ban ban ban Tahine ban reçele ban Yetmedi kalk üyeye at Ban ban ban ban Yatamam gece bak atmadan ban Atmam gerekir Yatmadan ban sen Düzelte kaydete basmadan ban Öyle bir banlarım kalkamazlar Tekrar yanlış Yazamazlar Açsam gözümden kaçamazlar Bir imla kılavuzu kaça patlar Yükselir banla bu basamaklar Atarım tek elle on altı ban Yazarım tek elle on altı bar Kapalı gözüm bak on altıdan Vururum hedefi on altıdan Gelemem Türkçeye ihanete Gereksiz mesaj ve cehalete Boş yere bekleme kalkmaz ban bak Kalksada naaşın cenazede Ban ban ban ban Tahine ban reçele ban Yetmedi kalk üyeye at Ban ban ban ban
Herkes şiir yazmış ben de bir şeyler yazayım dedim Ciddiye alınmasın lütfen. Görünce 10-15dk içerisinde aklıma ne geldiyse yazdım. Sürprizbozan: Ban stayla Ban ban ban ban Tahine ban reçele ban Yetmedi kalk üyeye at Ban ban ban ban Yatamam gece bak atmadan ban Atmam gerekir Yatmadan ban sen Düzelte kaydete basmadan ban Öyle bir banlarım kalkamazlar Tekrar yanlış Yazamazlar Açsam gözümden kaçamazlar Bir imla kılavuzu kaça patlar Yükselir banla bu basamaklar Atarım tek elle on altı ban Yazarım tek elle on altı bar Kapalı gözüm bak on altıdan Vururum hedefi on altıdan Gelemem Türkçeye ihanete Gereksiz mesaj ve cehalete Boş yere bekleme kalkmaz ban bak Kalksada naaşın cenazede Ban ban ban ban Tahine ban reçele ban Yetmedi kalk üyeye at Ban ban ban ban
5 512260 Hectopat Katılım 3 Ocak 2022 Mesajlar 3.514 Çözümler 27 31 Temmuz 2023 #112 Rona dedi: Herkes şiir yazmış ben de bir şeyler yazayım dedim Ciddiye alınmasın lütfen. Görünce 10-15dk içerisinde aklıma ne geldiyse yazdım. Sürprizbozan: Ban stayla Ban ban ban ban Tahine ban reçele ban Yetmedi kalk üyeye at Ban ban ban ban Yatamam gece bak atmadan ban Atmam gerekir Yatmadan ban sen Düzelte kaydete basmadan ban Öyle bir banlarım kalkamazlar Tekrar yanlış Yazamazlar Açsam gözümden kaçamazlar Bir imla kılavuzu kaça patlar Yükselir banla bu basamaklar Atarım tek elle on altı ban Yazarım tek elle on altı bar Kapalı gözüm bak on altıdan Vururum hedefi on altıdan Gelemem Türkçeye ihanete Gereksiz mesaj ve cehalete Boş yere bekleme kalkmaz ban bak Kalksada naaşın cenazede Ban ban ban ban Tahine ban reçele ban Yetmedi kalk üyeye at Ban ban ban ban Genişletmek için tıkla... Rap olmuş bu. En azından ben öyle okudum. 429065 dedi: Nasıl beceriyorsa yanlışlıkla konudan banlıyor, ben de çözemedim. Profil mesajimda ban gereken bir durum olmadığını Mithat hocam da kabul etti ama hala desteğe dönüş yapmadı. Bence aynı kişidir. Genişletmek için tıkla... Merak ettim şimdi. 3 harfli mi ismi?
Rona dedi: Herkes şiir yazmış ben de bir şeyler yazayım dedim Ciddiye alınmasın lütfen. Görünce 10-15dk içerisinde aklıma ne geldiyse yazdım. Sürprizbozan: Ban stayla Ban ban ban ban Tahine ban reçele ban Yetmedi kalk üyeye at Ban ban ban ban Yatamam gece bak atmadan ban Atmam gerekir Yatmadan ban sen Düzelte kaydete basmadan ban Öyle bir banlarım kalkamazlar Tekrar yanlış Yazamazlar Açsam gözümden kaçamazlar Bir imla kılavuzu kaça patlar Yükselir banla bu basamaklar Atarım tek elle on altı ban Yazarım tek elle on altı bar Kapalı gözüm bak on altıdan Vururum hedefi on altıdan Gelemem Türkçeye ihanete Gereksiz mesaj ve cehalete Boş yere bekleme kalkmaz ban bak Kalksada naaşın cenazede Ban ban ban ban Tahine ban reçele ban Yetmedi kalk üyeye at Ban ban ban ban Genişletmek için tıkla... Rap olmuş bu. En azından ben öyle okudum. 429065 dedi: Nasıl beceriyorsa yanlışlıkla konudan banlıyor, ben de çözemedim. Profil mesajimda ban gereken bir durum olmadığını Mithat hocam da kabul etti ama hala desteğe dönüş yapmadı. Bence aynı kişidir. Genişletmek için tıkla... Merak ettim şimdi. 3 harfli mi ismi?
Rona Gigapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 9.458 Makaleler 5 Çözümler 310 31 Temmuz 2023 #113 512260 dedi: Rap olmuş bu. En azından ben öyle okudum. Merak ettim şimdi. 3 harfli mi ismi? Genişletmek için tıkla... Rap hocam zaten. 140BPM üzerine falan okunabilir.
512260 dedi: Rap olmuş bu. En azından ben öyle okudum. Merak ettim şimdi. 3 harfli mi ismi? Genişletmek için tıkla... Rap hocam zaten. 140BPM üzerine falan okunabilir.
4 429065 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 10.086 Makaleler 6 Çözümler 32 31 Temmuz 2023 #114 512260 dedi: Merak ettim şimdi. 3 harfli mi ismi? Genişletmek için tıkla... Moderatörü diyorsanız hiçbir fikrim yok. Çıkıp da ben yapıyorum dese zaten evini basacak halim yok. Garezi varsa söylesin, rahatlayayim.
512260 dedi: Merak ettim şimdi. 3 harfli mi ismi? Genişletmek için tıkla... Moderatörü diyorsanız hiçbir fikrim yok. Çıkıp da ben yapıyorum dese zaten evini basacak halim yok. Garezi varsa söylesin, rahatlayayim.
4 436077 Hectopat Katılım 7 Mart 2021 Mesajlar 4.103 Makaleler 4 Çözümler 27 31 Temmuz 2023 #115 Bana ban banlara ban. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bana ban banlara ban. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
5 512260 Hectopat Katılım 3 Ocak 2022 Mesajlar 3.514 Çözümler 27 31 Temmuz 2023 #116 429065 dedi: Moderatörü diyorsanız hiçbir fikrim yok. Çıkıp da ben yapıyorum dese zaten evini basacak halim yok. Garezi varsa söylesin, rahatlayayim. Genişletmek için tıkla... Ben isminden %90 emin gibiyim. Yetkisi alınmadan rahatlamam ama.
429065 dedi: Moderatörü diyorsanız hiçbir fikrim yok. Çıkıp da ben yapıyorum dese zaten evini basacak halim yok. Garezi varsa söylesin, rahatlayayim. Genişletmek için tıkla... Ben isminden %90 emin gibiyim. Yetkisi alınmadan rahatlamam ama.
4 429065 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 10.086 Makaleler 6 Çözümler 32 1 Ağustos 2023 #117 Rüyamda gene ban yedim. Rüyamda bile rahat yok, bir salın.
maraushi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 4.774 Makaleler 19 Çözümler 28 1 Ağustos 2023 #118 Uyarı yiyorum, uyarı. İştahla yiyorum, uyarı Uyarır beni, uyarı. Uyarma beni uyarı! Haha.
A Akintuna Hectopat Katılım 27 Mayıs 2021 Mesajlar 1.028 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2023 #119 Badimo'dan ban yedim.
Achlyis Hectopat Katılım 3 Ocak 2023 Mesajlar 3.322 Makaleler 3 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Gigabyte GTX 1660 Ti Intel Core i3-10100F XPG D35G 2x8 MSI PRO H410M-B Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2023 #120 Benimde elim kaşınıyor.