Bana gereken VDS veya VPS önerisi

pradaJ

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. Hobi amaçlı yaptığım bir iş olarak (Opera ve Opera GX (artı ikisinde de gizli sekme olarak)) 4 fartklı tarayıcıda web automation uzantısı ile sayfa yeniliyorum. Olay şu ki daha önce kendi eski bilgisayarımda yapıyordum fakat internet hızım zayıf olduğu için bu iş için bir VPS kiralamaya karar verdim Neredeyse bir aya olacak Keyubu'nun 8 GB (DDR4) 6çekirdek ve 35GB NVMe paketini kullanıyorum fakat çok fazla kastığını hissediyorum kendi eski bilgisayarımın özellikleri daha düşük olmasına rağmen VPS daha çok kasıyor. Sorum şu ki bu kasma neden kaynaklanıyor olabilir diski artırırsam bir fark olur mu toplam 35GB ama 6 GB boş şu an. Yoksa yine Keyubu'nun Ultra performans VDS paketleri var onlara (veya önerdiğiniz başka sunucu varsa) geçsem düzelir mi? VDS ve VPS araştırdım biraz VDS daha doğru seçim gibi geldi. Bilir kişiler ne düşünüyor bilmek istedim. Teşekkürler.

Merhaba. Hobi amaçlı yaptığım bir iş olarak (Opera ve Opera GX (artı ikisinde de gizli sekme olarak)) 4 fartklı tarayıcıda web automation uzantısı ile sayfa yeniliyorum. Olay şu ki daha önce kendi eski bilgisayarımda yapıyordum fakat internet hızım zayıf olduğu için bu iş için bir VPS kiralamaya karar verdim neredeyse bir aya olacak Keyubu'nun 8 GB (DDR4) 6çekirdek ve 35GB NVMe paketini kullanıyorum fakat çok fazla kastığını hissediyorum kendi eski bilgisayarımın özellikleri daha düşük olmasına rağmen VPS daha çok kasıyor. Sorum şu ki bu kasma neden kaynaklanıyor olabilir diski artırırsam bir fark olur mu toplam 35GB ama 6 GB boş şu an. Yoksa yine Keyubu'nun Ultra performans VDS paketleri var onlara (veya önerdiğiniz başka sunucu varsa) geçsem düzelir mi? VDS ve VPS araştırdım biraz VDS daha doğru seçim gibi geldi. Bilir kişiler ne düşünüyor bilmek istedim. Teşekkürler.

Keyubu'nun hizmeti ile alakalı sorundur. Büyük paketlerini satın almıştım ama hep kasıyordu. Şu anda Buradan devam ediyorum ve kasma yok. Denemenizi öneririm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı