asnc Decapat Katılım 3 Mart 2021 Mesajlar 676 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2023 #1 Merhaba, yeni bir bilgisayar aldım alışmak için sizden projeler istiyorum söylediğiniz projelerin kodlarını size atacağım. Bildiklerim: PHP, MySQL, CSS, HTML.
Merhaba, yeni bir bilgisayar aldım alışmak için sizden projeler istiyorum söylediğiniz projelerin kodlarını size atacağım. Bildiklerim: PHP, MySQL, CSS, HTML.
5 533388 Hectopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 4.463 Makaleler 2 Çözümler 54 14 Temmuz 2023 #2 @asnc bunlar senin için en iyileri olur forum sitesi, e-ticaret ssitesi, admin panel ve resim yükleme uygulamasi.
@asnc bunlar senin için en iyileri olur forum sitesi, e-ticaret ssitesi, admin panel ve resim yükleme uygulamasi.
asnc Decapat Katılım 3 Mart 2021 Mesajlar 676 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2023 #3 midaas dedi: @asnc bunlar senin için en iyileri olur forum sitesi, e-ticaret ssitesi, admin panel ve resim yükleme uygulamasi. Genişletmek için tıkla... Bunları yapmıştım daha önceden ama senin için istersen yine yaparım. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Temmuz 2023
midaas dedi: @asnc bunlar senin için en iyileri olur forum sitesi, e-ticaret ssitesi, admin panel ve resim yükleme uygulamasi. Genişletmek için tıkla... Bunları yapmıştım daha önceden ama senin için istersen yine yaparım.
5 533388 Hectopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 4.463 Makaleler 2 Çözümler 54 14 Temmuz 2023 #4 @asnc hocam eğer bunları yaptıysanız size tavsiyem JS öğrenin yoksa çok şık görünümlü siteler yapamazsiniz.
@asnc hocam eğer bunları yaptıysanız size tavsiyem JS öğrenin yoksa çok şık görünümlü siteler yapamazsiniz.
asnc Decapat Katılım 3 Mart 2021 Mesajlar 676 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2023 #5 midaas dedi: @asnc hocam eğer bunları yaptıysanız size tavsiyem JS öğrenin yoksa çok şık görünümlü siteler yapamazsiniz. Genişletmek için tıkla... Birkaç hafta ara verdim o yüzden bu konuyu açtım eksiklerimi tamamlayıp JS başlayacağım zaten.
midaas dedi: @asnc hocam eğer bunları yaptıysanız size tavsiyem JS öğrenin yoksa çok şık görünümlü siteler yapamazsiniz. Genişletmek için tıkla... Birkaç hafta ara verdim o yüzden bu konuyu açtım eksiklerimi tamamlayıp JS başlayacağım zaten.
pottie4r Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2016 Mesajlar 1.538 Makaleler 2 Çözümler 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2023 #6 Örneğin bir tane okul yönetim sitemi yazabilirsiniz. Yoklamalar, ders programları vb.
asnc Decapat Katılım 3 Mart 2021 Mesajlar 676 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2023 #7 pottie4r dedi: Örneğin bir tane okul yönetim sitemi yazabilirsiniz. Yoklamalar, ders programları vb. Genişletmek için tıkla... Direk e-Okul sistemi yaptım ama istersen bunu da yapabilirim.
pottie4r dedi: Örneğin bir tane okul yönetim sitemi yazabilirsiniz. Yoklamalar, ders programları vb. Genişletmek için tıkla... Direk e-Okul sistemi yaptım ama istersen bunu da yapabilirim.