Theİ3lü Hectopat Katılım 30 Haziran 2019 Mesajlar 320 Çözümler 1 24 Nisan 2021 #1 Vavien. dedi: Evet. En basitinden bir yere dokunup kısa devre yapabilirsiniz. Yılların verdiği eğitim ile süper üstün görüşüm enerjinin olmadığı yerde kısa devrenin olamayacağını öngörüyor. Genişletmek için tıkla... Hocam isminiz acayip tanıdık geliyor. LOL, Twitch vs. yerlerde Vavien ismini kullanıyor musunuz ? @Vavien. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Nisan 2021
Vavien. dedi: Evet. En basitinden bir yere dokunup kısa devre yapabilirsiniz. Yılların verdiği eğitim ile süper üstün görüşüm enerjinin olmadığı yerde kısa devrenin olamayacağını öngörüyor. Genişletmek için tıkla... Hocam isminiz acayip tanıdık geliyor. LOL, Twitch vs. yerlerde Vavien ismini kullanıyor musunuz ? @Vavien.
Vavien. Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 19.486 Makaleler 6 Çözümler 515 Yer İstanbul 24 Nisan 2021 #2 Çeşitli yerlerde kullanıyorum ama sayıklarınızdan hiçbirinde kullanmıyorum.