Banabilet güvenilir midir?

By_melih

Hectopat
Daha fazla  
ZTK finali için bilet almak istiyorum ve en uyguna orada hizmet bedeli vs. eklenince fakat site güvenilir mi pek emin olamadım, daha önce alan oldu mu?

Güvenilir diyenler var. Değil diyenler var. Orada sistem şöyle işliyor, aldığın bileti site satmıyor başka kişiler satıyor kısacası ticaret sitesi. Site sadece komisyon kesiyor. Eğer iyi bir satıcıya denk gelirsen biletin yüklenir. Ama şunu unutma kale arkası bilet aldın varsayalım, siteden bileti 2000 TL'ye aldın diyelim, Passo hesabınada o biletin Passo'daki fiyatı kadar kartına para yatırman lazım diye biliyorum. Yoksa olmuyor.

Kısacası satıcının iyisine denk gelirsen biletin yüklenir. Eğer alırsan haberdar et bende almayı düşünüyorum.

tamamen satıcıya bağlı. Arkadaşlarım buradan bilet aldı bir kaç defa sorun yaşamadı bileti geç atanlar falan oluyor o biraz sıkıntı

Tamamen satıcıya bağlı. Arkadaşlarım buradan bilet aldı birkaç defa sorun yaşamadı bileti geç atanlar falan oluyor o biraz sıkıntı.

Peki arkadaşın dediği gibi Passo hesabına para yatırma olayını yaptılar mı sorma şansınız var mı?

Dediğiniz passoya para yatırma mevzusu aklımı karıştırdı biraz daha araştırayım mail atıp ogreneyim

Aldım dostum bileti şuan İnşallah düşer hesabıma

Son düzenleme:
Hayırlısı olsun. Umarım gelir bilet sıkıntı yaşamazsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…