Said Nursi Hzretleri Picopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 689 14 Mart 2021 #1 Selamünaleyküm. "Banane" birleşik mi yazılır yoksa ayrı mı? Hem böyle bir şey dediğimizde soru işareti koymamız gerekiyor değil mi?
Selamünaleyküm. "Banane" birleşik mi yazılır yoksa ayrı mı? Hem böyle bir şey dediğimizde soru işareti koymamız gerekiyor değil mi?
feahleinda_ Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ağustos 2020 Mesajlar 6.029 Çözümler 61 Yer ㅤ 14 Mart 2021 #2 "Bana ne?" şeklinde. Aman böyle yazmayın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 2 Eksi
"Bana ne?" şeklinde. Aman böyle yazmayın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
AJFA Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol Katılım 6 Mayıs 2013 Mesajlar 7.730 Makaleler 28 Çözümler 402 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2021 #3 Evet, ayrı yazılıyor. ''Bana ne'', ''Sana ne'', ''Ona ne'' vb. hepsi ayrı yazılıyor ve soru cümlesi olduğundan dolayı soru işareti konması gerekiyor. Artı 1 Eksi
Evet, ayrı yazılıyor. ''Bana ne'', ''Sana ne'', ''Ona ne'' vb. hepsi ayrı yazılıyor ve soru cümlesi olduğundan dolayı soru işareti konması gerekiyor.
firamhte Centipat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 568 Yer Gamepower'ın Fabrikasında Power Supply Üretiyor Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2021 #4 Alıntıdır: Doğrusu ''bana ne?'' şeklinde yazılmalıdır. Nedeni ise oldukça basittir. Buradaki ne eki soru ekidir. Soru ekleri ise ayrı yazılır. Artı 0 Eksi
Alıntıdır: Doğrusu ''bana ne?'' şeklinde yazılmalıdır. Nedeni ise oldukça basittir. Buradaki ne eki soru ekidir. Soru ekleri ise ayrı yazılır.
Skrotski Hectopat Katılım 31 Ocak 2020 Mesajlar 185 Yer Romanya Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2021 #5 ''Benene''. Artı 0 Eksi