Banayeni.com güvenilir mi?

Ürünleri site değil içerisindeki satıcılar satıyor, letgo veya sahibinden'den bir farkı yok sitenin.

@qureniz, anlıyorum da sizin yerinizde olsam güvenmezdim dediğim gibi çünkü isminde hayır yok ve şikayetvar sitesinde gördüğüm kadarıyla bunu yapmışlar. Size yapmayacaklarının garantisi yok. N11, Hepsiburada vb. gibi güvenilir aracı siteleri tercih edin. Yarın bir gün, A ya da B sitesinin veri sızdırması durumunda sizin de kart bilgileriniz ortaya çıkar. Durduk yere uğraşırsınız. Sanal kart kullanmayı da ihmal etmeyin o yüzden.

Tamamdır hocam peki önerebileceğiniz bir siteden bir konsol var mı gerçekten almak istiyorumda.

2K daha at Series S al 2. el sahibinden üzerinden. Ortalama bir PC'ye sahipseniz yüzüne bakmazsiniz.

PC benim değil zaten abimin ama son 5 yıldır ben kullanıyorum hem vakit geçirmek için güzel bir aktivite.

N11, Hepsiburada gibi aracı sitelerden almayı deneyebilirsiniz. Sorun yaşamanız durumunda, karşınızda adamakıllı muhatap bulursunuz en azından.

Tamamdır hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…