yigit23452 Zeptopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 9 7 Mayıs 2024 #1 Windows 11 Pro + Office 2021 Pro Plus 32-64 Bit Turkce-Ingilizce Global Destekli Fiyatı, Özellikleri - Banayeni bu linkten alınır mı sizce? Ve site güvenilir mi veya önceden aldığınız site varsa önerir misiniz?
Windows 11 Pro + Office 2021 Pro Plus 32-64 Bit Turkce-Ingilizce Global Destekli Fiyatı, Özellikleri - Banayeni bu linkten alınır mı sizce? Ve site güvenilir mi veya önceden aldığınız site varsa önerir misiniz?
Lee Yubin Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 16.363 Makaleler 16 Çözümler 178 Yer Antalya 7 Mayıs 2024 #2 Bunlar tek kullanımlık Windows keyi muhtemelen. Sorun çıkacağını sanmıyorum. Format atınca gitmeyen key istiyorsanız OEM key alın.
Bunlar tek kullanımlık Windows keyi muhtemelen. Sorun çıkacağını sanmıyorum. Format atınca gitmeyen key istiyorsanız OEM key alın.
zEnlefy Hectopat Katılım 15 Haziran 2021 Mesajlar 621 Çözümler 13 7 Mayıs 2024 #3 Yazılım Lisans Satın Al | Sağlam Lisans Sağlam Lisans Türkiye'nin en güvenilir yazılım tedarikçisi. En ucuz fiyat garantisi ile lisans ve ürün anahtarları satın almanın en güvenilir adresi. www.saglamlisans.com Ben bu siteden almıştım şu ana kadar sorun çıkmadı.
Yazılım Lisans Satın Al | Sağlam Lisans Sağlam Lisans Türkiye'nin en güvenilir yazılım tedarikçisi. En ucuz fiyat garantisi ile lisans ve ürün anahtarları satın almanın en güvenilir adresi. www.saglamlisans.com Ben bu siteden almıştım şu ana kadar sorun çıkmadı.
yigit23452 Zeptopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 9 7 Mayıs 2024 #4 Lee Yubin dedi: Bunlar tek kullanımlık Windows keyi muhtemelen. Sorun çıkacağını sanmıyorum. Format atınca gitmeyen key istiyorsanız OEM key alın. Genişletmek için tıkla... Sıfırlayınca giden keyler yani değil mi?
Lee Yubin dedi: Bunlar tek kullanımlık Windows keyi muhtemelen. Sorun çıkacağını sanmıyorum. Format atınca gitmeyen key istiyorsanız OEM key alın. Genişletmek için tıkla... Sıfırlayınca giden keyler yani değil mi?
Lee Yubin Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 16.363 Makaleler 16 Çözümler 178 Yer Antalya 7 Mayıs 2024 #5 yigit23452 dedi: Sıfırlayınca giden keyler yani değil mi? Genişletmek için tıkla... Açıklamayı okuyunca öyle anladım. Sıfırlama değil de format atarsanız gider. Office keyi için de aynı muhtemelen. Ama yani OEM key bunun 3-4 katına satılıyor. Onun yerine bunu alıp 3-5 sene hiç format atmam zaten diyorsanız siz bilirsiniz.
yigit23452 dedi: Sıfırlayınca giden keyler yani değil mi? Genişletmek için tıkla... Açıklamayı okuyunca öyle anladım. Sıfırlama değil de format atarsanız gider. Office keyi için de aynı muhtemelen. Ama yani OEM key bunun 3-4 katına satılıyor. Onun yerine bunu alıp 3-5 sene hiç format atmam zaten diyorsanız siz bilirsiniz.