Bandicam CS:GO'yu Görmüyor

Uzun zamandır Bandicam'ı kullanmıyordum. Dün CS:GO'da çok güzel vuruşlar yaptım ve kaydetmem lazım. 2-3 sene önce sorun yoktu, çekebiliyorum ama bugün indirdim, kurdum, ayarları yaptım, csye giriyorum ama Bandicam algılamıyor oyunu ve oyun modunu çekemiyorum. Sorun nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni VAC güncellemesi ile gayet normal. Çünkü yeni güncelleme oyun ile etkileşime giren tüm programları engelliyor. Bandicam da (bildiğim kadarıyla) DLL injection yaptığı için çalışmaması normal.

Başka kaliteli önerebileceğiniz program var mı? OBS dışında.
Yeni VAC güncellemesi ile gayet normal. Çünkü yeni güncelleme oyun ile etkileşime giren tüm programları engelliyor. Bandicam da (bildiğim kadarıyla) DLL injection yaptığı için çalışmaması normal.
O zaman ne ile çekmem lazım.Amd ekran kartım var relive yapabiliyorum ama çekemiyorum.Varmı kaliteli program OBS dışında

Başka kaliteli önerebileceğiniz program var mı? OBS dışında.

O zaman ne ile çekmem lazım.Amd ekran kartım var relive yapabiliyorum ama çekemiyorum.Varmı kaliteli program OBS dışında

Ya OBS veya ona benzer bir program kullanacaksın. Yada Bandicam vs. kullanmak için yeni güncellemeyle gelen "Trusted Mode"'u kapatman lazım ama eğer kapatırsan güven faktörün düşecek. Veya güçlü bir PCin var ise oyunu tam ekran pencereli moda alıp bandicam ile normal ekran kaydı gibi almayı deneyebilirsin.

CS:GO oyununu hiçbir şekilde kaydedemezsin, ayarlardaki "Güvenli Mod" seçeneğinden dolayı. Ayarı kapatırsan, kaydedebilirsin ama bu sefer de bu ayar kapalı oyuncularla eşleştirilirsin.

CS:GO oyununu hiçbir şekilde kaydedemezsin, ayarlardaki "güvenli mod" seçeneğinden dolayı. Ayarı kapatırsan, kaydedebilirsin ama bu sefer de bu ayar kapalı oyuncularla eşleştirilirsin.

Çözümü OBS'de buldum yaptığım ayarlar çok kastırıyordu bende bilgisayardan dolayı kasıyor zannettim araştırdım şimdi akıcı bir şekilde video kayıt edebiliyorum.

Çözümü OBS'de buldum yaptığım ayarlar çok kastırıyordu bende bilgisayardan dolayı kasıyor zannettim araştırdım şimdi akıcı bir şekilde video kayıt edebiliyor

bende cs go da önemli anlarımı kayıt etmek istiyorum OBS de ne gibi ayarlar yaptınız nasıl kayıt yapılıyor bilgi verirseniz sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…