efe berat demirtaş Femtopat Katılım 4 Aralık 2023 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2024 #1 Uygulamadan ekran kaydı aldım ama sadece YouTube'a yükleyebiliyorum başka türlü MP4 olarak elimde olmuyor nasıl yapacağım?
Uygulamadan ekran kaydı aldım ama sadece YouTube'a yükleyebiliyorum başka türlü MP4 olarak elimde olmuyor nasıl yapacağım?
6 678898 Picopat Katılım 23 Haziran 2023 Mesajlar 885 Çözümler 7 20 Mayıs 2024 #2 efe berat demirtaş dedi: Uygulamadan ekran kaydı aldım ama sadece YouTube'a yükleyebiliyorum başka türlü MP4 olarak elimde olmuyor nasıl yapacağım? Genişletmek için tıkla... Uzantısını MP4 olarak değiştirerek?
efe berat demirtaş dedi: Uygulamadan ekran kaydı aldım ama sadece YouTube'a yükleyebiliyorum başka türlü MP4 olarak elimde olmuyor nasıl yapacağım? Genişletmek için tıkla... Uzantısını MP4 olarak değiştirerek?
efe berat demirtaş Femtopat Katılım 4 Aralık 2023 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2024 #3 678898 dedi: Uzantısını MP4 olarak değiştirerek? Genişletmek için tıkla... Nasıl yapacağımı bilsem niye sorayım zaten kanka.
678898 dedi: Uzantısını MP4 olarak değiştirerek? Genişletmek için tıkla... Nasıl yapacağımı bilsem niye sorayım zaten kanka.
6 678898 Picopat Katılım 23 Haziran 2023 Mesajlar 885 Çözümler 7 20 Mayıs 2024 #4 efe berat demirtaş dedi: Nasıl yapacağımı bilsem niye sorayım zaten kanka. Genişletmek için tıkla... MP4 değil varsayıyorum çünkü öyle diyorsunuz sonda .mkv .wm gibi olan uzantıyı silerek .mp4 yazmak?
efe berat demirtaş dedi: Nasıl yapacağımı bilsem niye sorayım zaten kanka. Genişletmek için tıkla... MP4 değil varsayıyorum çünkü öyle diyorsunuz sonda .mkv .wm gibi olan uzantıyı silerek .mp4 yazmak?