E efe terzi Hectopat Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 153 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2020 #1 Merhaba Bandicam ile bir sorun yaşıyorum, Bandicam F12'ye bastığımda kayıt açmıyor eskiden açıyordu ama şimdi açmıyor ne yapabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Kasım 2020
Merhaba Bandicam ile bir sorun yaşıyorum, Bandicam F12'ye bastığımda kayıt açmıyor eskiden açıyordu ama şimdi açmıyor ne yapabilirim?
E Ed1tH Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ekim 2019 Mesajlar 4.870 Çözümler 40 29 Kasım 2020 #2 Tuşu değiştirmiş olabilir misiniz? Ya da ekran kaydı alacaksanız oyun kaydında olabilir misiniz?
E efe terzi Hectopat Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 153 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2020 #3 Ed1tH dedi: Tuşu değiştirmiş olabilir misiniz? Ya da ekran kaydı alacaksanız oyun kaydında olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... silip yükledim oldu
Ed1tH dedi: Tuşu değiştirmiş olabilir misiniz? Ya da ekran kaydı alacaksanız oyun kaydında olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... silip yükledim oldu
K kimsesiz titan Femtopat Katılım 8 Mart 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 8 Mart 2021 #4 Olmuyor. Silip yüklememi yardım etseniz F1e basıyorum, "Dosya oluşturulamadı yardım istiyorsanız Tamam'a basın" diyor.
Olmuyor. Silip yüklememi yardım etseniz F1e basıyorum, "Dosya oluşturulamadı yardım istiyorsanız Tamam'a basın" diyor.
E efe terzi Hectopat Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 153 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2021 #5 kimsesiz titan dedi: kimsesiz titan dedi: Olmuyor. Silip yüklememi yardım etseniz F1e basıyorum, "dosya oluşturulamadı yardım istiyorsanız Tamam'a basın" diyor. Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla... Bandicam'ın program files den da dosyalarını sil ondan sonra bir daha kurmayı dene.
kimsesiz titan dedi: kimsesiz titan dedi: Olmuyor. Silip yüklememi yardım etseniz F1e basıyorum, "dosya oluşturulamadı yardım istiyorsanız Tamam'a basın" diyor. Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla... Bandicam'ın program files den da dosyalarını sil ondan sonra bir daha kurmayı dene.