Gürkan_Gürel Hectopat Katılım 14 Temmuz 2014 Mesajlar 172 Yer İzmir-Bergama Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2014 #1 Youtube'da kanalım var ve bende oyun videoları çekiyorum. Eskiden Fraps kullanıyordum ama video boyutu çok oluyor. Her neyse Bandicam yarım saatlik videoyu 5 GB gibi bişey yapıyor. Mirillis Action ne kadar boyut yapar yarım saatlik videoda? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Mart 2017
Youtube'da kanalım var ve bende oyun videoları çekiyorum. Eskiden Fraps kullanıyordum ama video boyutu çok oluyor. Her neyse Bandicam yarım saatlik videoyu 5 GB gibi bişey yapıyor. Mirillis Action ne kadar boyut yapar yarım saatlik videoda?
#WGBS SefaAcar Hectopat Katılım 30 Aralık 2016 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2017 #2 Action kullanmanı tercih ederim ben şahsen öyle yapıyorum Kastırmıyor ve yarım saat 1 GB falan olur. Kaliteye bağlı renderlarsan 200 MB'ye kadar düşer Son düzenleyen: Moderatör: 30 Mart 2017
Action kullanmanı tercih ederim ben şahsen öyle yapıyorum Kastırmıyor ve yarım saat 1 GB falan olur. Kaliteye bağlı renderlarsan 200 MB'ye kadar düşer
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 30 Mart 2017 #3 Bandicam, Action'a göre daha kaliteli kayıt alıyor. Bilgin olsun.
limoon Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Eylül 2015 Mesajlar 1.490 Makaleler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2017 #4 Nvidia kullanıyorsan ShadowPlay tavsiye ederim.
cihany7 Hectopat Katılım 19 Mart 2017 Mesajlar 269 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2017 #5 GerçekBirTechnopat dedi: Nvidia kullanıyorsan ShadowPlay tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Action kullandınız mı ? Şuan bende aynı şekilde program arıyorum fakat kararsız kaldım.
GerçekBirTechnopat dedi: Nvidia kullanıyorsan ShadowPlay tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Action kullandınız mı ? Şuan bende aynı şekilde program arıyorum fakat kararsız kaldım.
#WGBS SefaAcar Hectopat Katılım 30 Aralık 2016 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2017 #6 cihany7 dedi: Action kullandınız mı ? Şuan bende aynı şekilde program arıyorum fakat kararsız kaldım. Genişletmek için tıkla... evet action daha iyi
cihany7 dedi: Action kullandınız mı ? Şuan bende aynı şekilde program arıyorum fakat kararsız kaldım. Genişletmek için tıkla... evet action daha iyi
limoon Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Eylül 2015 Mesajlar 1.490 Makaleler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2017 #7 ShadowPlay daha iyi bence. nVidia fan boyluğu yapmadığımı tekrar hatırlatmak istiyorum.