s3yit Decipat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 1.114 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 21 Eylül 2020 #1 Windows 8.1 kullanıyorum, "Program Files (x86)" klasöründe "BandiMPEG1" dosyası var. İçinde 2 DLL ve bir uninstall dosyası var. Kaldırmalı mıyım? Görünce aklıma önce Bandicam geldi neden bilmiyorum.
Windows 8.1 kullanıyorum, "Program Files (x86)" klasöründe "BandiMPEG1" dosyası var. İçinde 2 DLL ve bir uninstall dosyası var. Kaldırmalı mıyım? Görünce aklıma önce Bandicam geldi neden bilmiyorum.
Exinie Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2018 Mesajlar 3.833 Çözümler 31 21 Eylül 2020 #2 s3yit dedi: Görünce aklıma önce Bandicam geldi neden bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Zaten Bandicam'in bir dosyası, ondan olabilir.
s3yit dedi: Görünce aklıma önce Bandicam geldi neden bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Zaten Bandicam'in bir dosyası, ondan olabilir.
s3yit Decipat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 1.114 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 21 Eylül 2020 #3 Exinie dedi: Zaten Bandicam'in bir dosyası, ondan olabilir. Genişletmek için tıkla... Silebilirim o zaman
Exinie dedi: Zaten Bandicam'in bir dosyası, ondan olabilir. Genişletmek için tıkla... Silebilirim o zaman