A alie7nnn Centipat Katılım 4 Aralık 2022 Mesajlar 8 17 Nisan 2023 #1 Banditcamp'de her 35-45 dakika arasında rainler oluyor bu rainler başladığında bildirim olarak atacak Discord üzerinden bir bot yapmak mümkün müdür? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Nisan 2023
Banditcamp'de her 35-45 dakika arasında rainler oluyor bu rainler başladığında bildirim olarak atacak Discord üzerinden bir bot yapmak mümkün müdür?
ronkanta Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Eylül 2020 Mesajlar 1.326 Makaleler 2 21 Nisan 2023 #2 alie7nnn dedi: Banditcamp'de her 35-45 dakika arasında rainler oluyor bu rainler başladığında bildirim olarak atacak Discord üzerinden bir bot yapmak mümkün müdür? Genişletmek için tıkla... Var zaten öyle botlar.
alie7nnn dedi: Banditcamp'de her 35-45 dakika arasında rainler oluyor bu rainler başladığında bildirim olarak atacak Discord üzerinden bir bot yapmak mümkün müdür? Genişletmek için tıkla... Var zaten öyle botlar.
U ulusial Decapat Katılım 22 Nisan 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2023 #3 ronkanta dedi: Var zaten öyle botlar. Genişletmek için tıkla... Bu botlara nereden ulaşabiliriz bilgi verir misin ?
ronkanta dedi: Var zaten öyle botlar. Genişletmek için tıkla... Bu botlara nereden ulaşabiliriz bilgi verir misin ?
tahaokumus Decapat Katılım 27 Ocak 2023 Mesajlar 245 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2023 #4 ulusial dedi: Bu botlara nereden ulaşabiliriz bilgi verir misin ? Genişletmek için tıkla... hala lazımım mı? alie7nnn dedi: Banditcamp'de her 35-45 dakika arasında rainler oluyor bu rainler başladığında bildirim olarak atacak Discord üzerinden bir bot yapmak mümkün müdür? Genişletmek için tıkla... Hala lazım mı?
ulusial dedi: Bu botlara nereden ulaşabiliriz bilgi verir misin ? Genişletmek için tıkla... hala lazımım mı? alie7nnn dedi: Banditcamp'de her 35-45 dakika arasında rainler oluyor bu rainler başladığında bildirim olarak atacak Discord üzerinden bir bot yapmak mümkün müdür? Genişletmek için tıkla... Hala lazım mı?
ronkanta Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Eylül 2020 Mesajlar 1.326 Makaleler 2 5 Eylül 2023 #5 tahaokumus dedi: Hala lazımım mı? Hala lazım mı? Genişletmek için tıkla... Lazım evet sitede kaç levelsiniz.
tahaokumus dedi: Hala lazımım mı? Hala lazım mı? Genişletmek için tıkla... Lazım evet sitede kaç levelsiniz.
tahaokumus Decapat Katılım 27 Ocak 2023 Mesajlar 245 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2023 #6 ronkanta dedi: Lazım evet sitede kaç levelsiniz. Genişletmek için tıkla... 22 seviye im ben
ronkanta Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Eylül 2020 Mesajlar 1.326 Makaleler 2 6 Eylül 2023 #7 tahaokumus dedi: 22 seviye im ben Genişletmek için tıkla... Siz nereden alıyorsunuz bildirimleri ben spartanın sunucusundan.
tahaokumus dedi: 22 seviye im ben Genişletmek için tıkla... Siz nereden alıyorsunuz bildirimleri ben spartanın sunucusundan.
tahaokumus Decapat Katılım 27 Ocak 2023 Mesajlar 245 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2023 #8 ronkanta dedi: Siz nereden alıyorsunuz bildirimleri ben spartanın sunucusundan. Genişletmek için tıkla... Rains conclave sunucusundan alıyorum ben
ronkanta dedi: Siz nereden alıyorsunuz bildirimleri ben spartanın sunucusundan. Genişletmek için tıkla... Rains conclave sunucusundan alıyorum ben
Sezerr2002 Centipat Katılım 4 Ekim 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2023 #9 Rain botu nasıl oluşturacağız bilen varmı
tahaokumus Decapat Katılım 27 Ocak 2023 Mesajlar 245 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2023 #10 Sezerr2002 dedi: Rain botu nasıl oluşturacağız bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Hala lazımsa DC'den ekleyin beni yarıdmcı olayım DC ismim: tahaokumus
Sezerr2002 dedi: Rain botu nasıl oluşturacağız bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Hala lazımsa DC'den ekleyin beni yarıdmcı olayım DC ismim: tahaokumus