A Anavartalar Zeptopat Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2023 #11 Merhaba bahsettiğiniz sunucuları bulamadım Discord bağlantısı olarak burayada paylaşabilir misiniz?
Sezerr2002 Centipat Katılım 4 Ekim 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2023 #12 tahaokumus dedi: Hala lazımsa DC'den ekleyin beni yarıdmcı olayım DC ismim: tahaokumus Genişletmek için tıkla... teşekkürler bıraz geç oldu servisteydi pc
tahaokumus dedi: Hala lazımsa DC'den ekleyin beni yarıdmcı olayım DC ismim: tahaokumus Genişletmek için tıkla... teşekkürler bıraz geç oldu servisteydi pc
tahaokumus Decapat Katılım 27 Ocak 2023 Mesajlar 245 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2023 #13 Anavartalar dedi: Merhaba bahsettiğiniz sunucuları bulamadım Discord bağlantısı olarak burayada paylaşabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... DC linki atmam yasak buraya ama isterseniz DC'den atabilirim linki DC ismim: xVALARx tahaokumus dedi: DC linki atmam yasak buraya ama isterseniz DC'den atabilirim linki DC ismim: Xvalarx. Genişletmek için tıkla... DC ismim: tahaokumus buna istek atın. Son düzenleme: 3 Temmuz 2024
Anavartalar dedi: Merhaba bahsettiğiniz sunucuları bulamadım Discord bağlantısı olarak burayada paylaşabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... DC linki atmam yasak buraya ama isterseniz DC'den atabilirim linki DC ismim: xVALARx tahaokumus dedi: DC linki atmam yasak buraya ama isterseniz DC'den atabilirim linki DC ismim: Xvalarx. Genişletmek için tıkla... DC ismim: tahaokumus buna istek atın.