Banggood.com Kargomu Takip Edemiyorum!

MMeric

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Ögrenci
Selamlar, 2.01.19 tarihinde aldığım 210 TL miktarlı eken H9 ürününü hiçbir şekilde ne PTT takip sisteminden ne de kendi sitelerinden takip edebiliyorum.
Ürünüm 5.01.19 tarihinde sevk edildi ancak 9 gün geçmesine rağmen hala bir tık yok. Bangood'un kendi sitesinde kargo bilgileri bulunamadı yazıyor, kargo tercihim; turkey direct mail idi, sitede 30 dolar üstü tüm ürünler takipli kargo ile gönderilir yazıyor ancak şu an 12 gündür hiçbir şekilde takip edemiyorum!
Arkadaşlar + olarak 10 gün geçmesine rağmen kargom elime ulaşmadı, yarın 11 olacak. Bu arada günü sevkten sonra için yazıyorum...

Son düzenleyen: Moderatör:
aynı sorun bende de var
ben de takip edemiyorum.

Hocam o takip numarası Uluslarası Takip edilebilir bir barkod numarası değil. Uluslarası barkod numaraları 13 haneden oluşıyor iki harf ile başlayıp iki harf ile bitiyor, XX*********XX formatında. Hesabındaki sipariş özet sayfasında muhtemelen ürünü takip edebilmen için yeni bir takip numarası vermiş olması gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…